9.5 82824 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Adidas

  Het sportieve merk: Adidas

  Adidas gelooft dat sport een steeds belangrijkere rol speelt in het leven van mensen. Deze collectie sporttassen en rugzakken van Adidas draagt daaraan bij.

  44 artikelen
  Sorteer:
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Gratis levering vanaf 20,-
  • Gratis ruilen & retour
  44 artikelen
  1 / 2

  We gaan terug in de tijd naar het jaartal 1949. De duitse gebroeders Dassler hadden samen een sportschoenenfabriek. Na onenigheid in de relatie scheidden hun wegen waarbij Adolf Dassler het merk Adidas oprichtte. Dit stamt af van zijn bijnaam Adi Dassler. Alles wat het duitse merk Adidas doet, is geworteld in sport. Voor veel mensen wordt sport namelijk steeds belangrijker. Adidas is een innovatief merk en wil grenzen verleggen van de producten, ervaringen en diensten om te kunnen groeien in de sport sector. Zijn broer daarentegen begon het tevens bekende merk Puma. 

  Sport geeft kracht om levens te veranderen

  Adidas gelooft dat het belang van sport veel verder gaat en dat het centraal staat in elke cultuur en samenleving. Sport is de kern van iemands gezondheid en geluk. Het duitse merk vindt daarin kracht om met ontwerpen van sportartikelen levens te veranderen. Om het bij sporttermen te houden: Adidas streeft ernaar de nummer één te worden. Zij streeft ernaar om de beste sportproducten in de wereld te ontwerpen, produceren en verkopen. Dit alles tezamen met de beste service en ervaring en op een duurzame manier. De tassen van de Adidas collectie zijn stuk voor stuk voorzien van een sportief ontwerp met een praktische functionaliteit. 

  Adidas artikelen online bij Travelbags.be

  Travelbags.be heeft een ruime en veelzijdige collectie van het sportieve merk Adidas. Alle tassen zijn gekenmerkt door een sportieve uitstraling en allen met een eigen functionaliteit: perfect voor sportschool of school. Er is ongetwijfeld een favoriet tussen te vinden! Praktisch, sportief en stijlvol. Zo omschrijven we de Adidas collectie bij Travelbags.be.