9.5 75345 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas Direct afrekenen
  Zoeken naar product of merk

  American Tourister Air Force 1

  American Tourister Air Force 1

  De Air Force 1 serie van American Tourister bestaat uit harde koffers die ideaal zijn voor een reis om de wereld. Een Air Force 1 is sterk, kleurrijk en ruim.

   

  Categorieën

  American Tourister maakt al meer dan 80 jaar ijzersterke koffers in een toegankelijk prijssegment. Het merk werd bekend dankzij de koffers die gemaakt werden van vinyl en gegoten plastic. Deze innovatieve manier van produceren bleef niet onopgemerkt bij zowel het publiek als de concurrentie, waardoor American Tourister al snel een gerenommeerde speler in de branche werd. In het jaar 1993 werd het merk overgenomen door Samsonite en veranderde de officiële merknaam in American Tourister by Samsonite. Dezelfde duurzaamheid en kwaliteit staan, samen met het toegankelijke prijssegment nog steeds centraal bij het merk.

  American Tourister Air Force 1: ruime koffers met een opvallend design

  De Air Force 1 collectie van American Tourister is met recht een succesvolle collectie. De koffers hebben een bijzonder grafisch design die als een magneet de aandacht trekt. In combinatie met de kenmerkende, opvallende kleuren die American Tourister aan de koffers meegeeft zijn deze koffers perfect voor de reiziger die graag wat kleur in zijn of haar leven aanbrengt. De hardschalige koffers zijn vervaardigd uit 100% polycarbonaat waardoor ze tegen een stootje kunnen. Dit en het feit dat het opvallende design eenvoudig terug te vinden is op de bagageband maakt dat de Air Force 1 serie ideaal is voor het maken van vliegreizen. Ook voor reizen naar de USA zijn de koffers geschikt dankzij het vaste TSA-slot op elke koffer. De extra rits maakt uitbreiding mogelijk zodat bagage altijd past. Alle koffers zijn voorzien van vier dubbele wielen waardoor soepel vervoeren een fluitje van een cent is met deze spinners. Verkrijgbaar in zowel handbagageformaat als incheckmodel is de Air Force 1 van American Tourister de ideale koffer voor iedere reiziger.

  American Tourister Air Force 1 koffers zijn verkrijgbaar bij Travelbags.be

  De opvallende Air Force 1 koffers van American Tourister zijn bij Travelbags.be verkrijgbaar. Het ruime kleurenpalet en de diverse formaten zorgen ervoor dat iedere reiziger een koffer kan kiezen die aan zijn of haar wensen voldoet. De koffer naar keuze wordt na bestelling gratis thuisbezorgd. American Tourister biedt drie jaar garantie op de Air Force 1 modellen.