9.5 74244 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas Direct afrekenen
  Zoeken naar product of merk

  American Tourister Lock'n'Roll

  American Tourister Lock 'n' Roll

  Reizen wordt leuk met De Lock ‘n’ Roll serie van American Tourister. Deze vrolijke collectie biedt lichtgewicht koffers in vrolijke kleuren.

  Categorieën
  8 artikelen
  Sorteer:
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Gratis levering
  • Gratis ruilen & retour
  8 artikelen
  1 / 1

  Het merk American Tourister werd in 1933 door de Pool Sol Koffler opgezet. Duurzaamheid en betaalbaarheid stonden centraal. Het bedrijf was de concurrenten te slim af door koffers te maken van gegoten plastic en vinyl. Deze sterke koffers waren sterk geprijsd. Dit bleef niet onopgemerkt bij concurrenten zoals Samsonite en in 1993 werd American Tourister overgenomen door Samsonite. Hierdoor veranderde de naam naar American Tourister by Samsonite. Het merk combineert de jarenlange ervaring met innovatieve technieken om zo de beste en nieuwste koffers aan te kunnen bieden tegen een goede prijs.

  American Tourister Lock ‘n’ Roll: De ideale reisgenoot

  De Lock ‘n’ Roll serie van American Tourister is perfect voor de reiziger die lichtgewicht wil combineren met genoeg ruimte en een opvallend design. De uit polypropyleen vervaardigde koffers zijn gemaakt in Europa en zijn zeer sterk. Dankzij de vierkante schalen hebben de koffers een maximaal volume en kan men ruimschoots bagage meenemen. Het interieur van de Lock and Roll trolleys is voorzien van een gevoerd tussenschot en gekruiste pakriemen. Het veelzijdige kleurenpalet biedt keuze uit opvallende kleuren met contrasterende accenten. De TSA sloten maken de gehele collectie geschikt voor het reizen naar de USA. Dankzij de vier dubbele wielen zijn de koffers soepel en comfortabel te vervoeren. De Lock ‘n’ Roll serie is in verschillende formaten verkrijgbaar.  

  American Tourister Lock ‘n’ Roll koffers zijn verkrijgbaar bij Travelbags.be

  De in het oog springende collectie Lock ‘n’ Roll koffers van American Tourister is eenvoudig te bestellen via Travelbags.be. American Tourister biedt bovendien vijf jaar garantie op de Lock ‘n’ Roll koffer naar keuze. Travelbags biedt gratis bezorging van de Lock ‘n’ Roll en alle andere koffers en tassen.