9.5 83050 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Andersen Unus

  Andersen Unus

  De Andersen Unus collectie bestaat uit handige boodschappentrolleys met een opvallend en functioneel design.

  Categorieën

  Het Duitse merk Andersen is al ruim 60 jaar actief met de productie van handige boodschappentrolleys. Het merk werd opgericht door het echtpaar Andersen, dat de eerste trolleys produceerde in een paardenstal. Omdat de vraag naar de praktische trolleys snel groeide, werd al snel een echte fabriek geopend. Nog steeds wordt ieder item in deze fabriek ontworpen en gemaakt. De trolleys, gemaakt van stevig nylon, worden op een lichtgewicht aluminium frame genaaid. De combinatie van deze twee materialen maakt een Andersen trolley zowel sterk als licht. Dit geldt ook voor de populaire Unus trolleys.

  Boodschappen doen met een Andersen Unus trolley

  De Andersen Unus trolley is ideaal voor wie graag lopend naar de supermarkt gaat. Deze handige trolley biedt ruimte aan tot wel 40 kilo aan boodschappen. Genoeg om voor een hele week boodschappen te doen dus. Het gebruik van een Unus trolley is voornamelijk ideaal voor wie graag de zelfscan-optie gebruikt in de supermarkt. Pak de trolley in tijdens het shoppen en voorkom het onnodig in de handen hebben van boodschappen. Alles gevonden? Dan is het slechts een kwestie van afrekenen en naar huis lopen. Snel boodschappen doen is dan ook eenvoudiger dan ooit met een Andersen boodschappentrolley. Uiteraard is niet alleen functionaliteit belangrijk, daarom hebben de Unus trolleys ook een mooi design. De boodschappentas heeft een minimalistisch design met afgeronde lijnen. Kies uit verschillende kleuren en prints een favoriet en ga in stijl naar de supermarkt. Deze trolleys zijn ook erg handig voor een dagje strand of om mee te nemen op vakantie.

  Bestel Andersen Unus trolleys online

  Een Andersen Unus trolley is perfect voor wie graag op een comfortabele manier boodschappen doet. Dankzij handige functionaliteiten en comfortabele vervoersmogelijkheden is een Andersen Unus trolley makkelijk te hanteren, zelfs als deze volgepakt is. Bekijk de collectie en kies voor een favoriet exemplaar. Bestel deze bij Travelbags.nl en profiteer van snelle service en gratis verzending.