9.5 80025 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Rugzakken Barbarossa

  Barbarossa rugzakken

  Kies voor praktisch en stoer en ga voor een rugzak van het Nederlandse merk Barbarossa.  

  Actieve filters:
  wis alle filters
  3 artikelen
  Sorteer:
  3 artikelen
  1 / 1

  Barbarossa rugzakken

  Barbarossa is het zusje van het Nederlandse merk Berba. Barbarossa is in 2016 begonnen met het ontwikkelen met de achterliggende gedachte om duurzaamheid voorop te stellen in het proces. Door de onvrede op de manier waarop tassen tegenwoordig worden ontwikkeld, is Barbarossa ontstaan! Barbarossa heeft een uitgebreide collectie tassen, laptoptassen en rugzakken. De rugzakken van Barbarossa zijn praktisch en stoer!

  Stoere en praktische rugzakken van Barbarossa

  Een rugzak van Barbarossa is te herkennen aan het ruige leersoort. Volgens het merk laat je met een rugzak van Barbarossa zien dat je een verhaal verteld over je eigen leven. Naarmate het gebruik worden de tassen des te mooier. De rugzakken van Barbarossa zijn te herkennen aan de robuuste en stoere uitstraling. Dit is terug te zien in de totaalcollectie van het merk, en ook in de rugzakken. De rugzakken zijn ideaal om te gebruiken naar school, je zakelijke afspraak of in dagelijks gebruik. Zelfs het meenemen van je laptop is geen probleem. De rugzakken bieden namelijk voldoende ruimte voor het meenemen van een laptop en zakelijke documenten. Let er wel goed op dat de laptop in het laptopvak past! Dankzij de comfortabele en verstelbare schouderbanden is een Barbarossa rugzak zonder moeite op de rug te dragen.

  Barbarossa rugzakken online bestellen bij Travelbags.be

  Ga voor een praktische, stoere rugzak uit de collectie van Barbarossa en kom stijlvol op je zakelijke afspraak. De rugzakken zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Kies je favoriet en bestel deze eenvoudig en snel bij Travelbags.be