Steel de show met je nieuwe festivaltas! 

Het festivalseizoen is weer begonnen! Na een aantal magere jaren vanwege Corona is de kans groot dat jouw agenda dit jaar al gevuld is met een aantal heerlijke feestjes en festivals. De ideale gelegenheid om je fashion game weer van een update te voorzien met een leuk festival tasje! Ga voor tassen in opvallende prints en vormen, want dat is precies wat we nodig hebben tijdens het festivalseizoen. 

5-in-1 camerabag van Michael Kors

Op zoek naar een handig festival tasje? Deze Michael Kors 5-in-1 camerabag is, zoals als de naam al zegt, multifunctioneel! Doordat het kleinere tasje met MK logoprint afneembaar is, kun je de tassen samen maar ook los van elkaar dragen. Draag het als schoudertas, handtas of clutch. Voor iedere gelegenheid een optie. In meerdere kleuren verkrijgbaar!

 

 

SHOP NU

Hipbag van GOT BAG

Uiteraard mag een hipbag niet ontbreken in deze lijst! Deze GOT BAG, ook steeds populairder als festival tasje voor heren, heeft een hoofdvak met ritssluiting, waarin je gemakkelijk al je spullen veilig én waterdicht opbergt. Door de verstelbare heupriem kun je de tas zowel om je heupen (heuptas) als om je schouders (crossbody) kunt dragen. Zo hoef jij je alleen nog maar te focussen op je dansjes en drankjes. En wie dacht dat heuptassen saai zijn heeft het mis, wij hebben ze in veel leuke kleuren en prints!
 

 

 

SHOP NU

Mobilebag in paars van LouLou Essentiels

Maak je outfit festivalproof met dit telefoontasje van LouLou Essentiels. Je neemt er gemakkelijk alle onmisbare spullen in mee voor je festival of avondje stappen. Het tasje is eenvoudig op maat te maken met de verstelbare schouderriem. 

 

 

SHOP NU

All black crossbody van Markberg

Op zoek naar een zwart festival tasje? Ga dan voor mooi én verantwoord met deze crossbody van Markberg! De tass is all-black en daarom makkelijk te combineren met elke party outfit. 

 

 

Schoudertas met panterprint van MÕSZ

Wie houdt er níet van een panterprintje? Time to shine! Dat doe je met deze crossbody van MÕSZ in een knallende print. Even uitgekeken op panterprint? We hebben nog voldoende andere kleuren om de show mee te stelen! 

 

 

SHOP NU

Rolf