88592 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Nieuw: Horizn Studios

  Reizen

  Horizn Studios is van Duitse afkomst en weet innovatieve reisproducten te ontwikkelen met als doel om het reizen eenvoudiger en leuker te maken. Laat je inspireren door het nieuwe merk: Horizn Studios!

  Horizn Studios collectie

  Horizn Studios, het merk van Duitse afkomst die als geen ander weet om de slimme koffers te ontwikkelen voor de frequente reiziger. Het merk weet technologie perfect te combineren met een slim ontwerp die voldoen aan de behoeften van de reiziger. De collectie bestaat uit onder andere reiskoffers, handbagagekoffers en bijbehorende reisaccessoires om je reis eenvoudiger te maken. Het merk speelt met de collectie in op de generatie van nu. Reizigers van nu zijn namelijk gek op nieuwe technologieën en stijlvolle bagage. Horizn weet dit te vertalen naar een stijlvolle en innovatieve collectie en speelt op deze manier in op de generatie van nu. 

  Innovatieve en stijlvolle koffers uit de collectie

  Met de een koffer uit de collectie van Horizn Studios ga je moeiteloos op reis en wordt het reizen niet alleen makkelijker, maar ook een stukje leuker. De Horizn koffers zijn namelijk voorzien van slimme technologieën. De koffers zijn voorzien van geïntegreerde en verwijderbare oplader, deze is te vinden op de bovenzijde van de koffer. Met deze oplader kun je moeiteloos je mobiele telefoon, iPad of laptop tot maar liefst zes keer opladen. Je hoeft daarom nooit bang te zijn dat je onderweg niet verbonden bent. Deze geïntegreerde oplader vind je terug in alle koffers van Horizn Studios. Je plugt je snoer eenvoudig in de verborgen oplader en je kunt op deze manier zonder moeite opladen. Zorgen maken dat je met een lege telefoon op reis gaat is met een Horizn koffer verleden tijd! 

  Horizn Studios koffer bestellen bij Travelbags.nl

  Naast de geintegreerde oplader zijn de koffers van Horizn Studios gemaakt van de beste materialen, die wereldwijd overal vandaan komen. Zo komen de 360 graden draaiende wielen uit Japan, het sterke polycarbonaat uit Duitsland en het leer wordt handgemaakt in Italië. Dankzij de 360 graden draaiende wielen is het meenemen van deze koffer eenvoudiger dan ooit. Net zoals het stijlvolle design. De koffers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten zodat er voor elk type reis een metgezel te vinden is in de collectie. Een Horizn Studios koffer maakt het reizen niet alleen leuker, maar ook een stukje makkelijker! Ervaar de hoogwaardige kwaliteit en premium koffers van dit merk! 

  Bekijk en shop de collectie van Horizn Studios online. Bij alle koffers wordt een bijpassende waszak geleverd. Zo kun je zonder moeite je vieze was verzamelen in de daarvoor bestemde waszak. 

  Nog geen reacties op dit moment
  Plaats een reactie