88592 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Nieuw in de collectie: Osprey

  Outdoor & Sport

  Een trektocht per voet, een mountainbiketocht of een backpack vakantie voor de boeg? Dan zit je met een tas uit de collectie van Osprey meer dan goed! Dit sportieve outdoormerk hebben wij onlangs toegevoegd aan onze collectie.

  Osprey collectie

  Met een Osprey backpack zit je meer dan goed wanneer je een avontuurlijke vakantie of dagtocht voor de boeg hebt. De Osprey collectie bestaat uit sportieve backpacks, dagrugzakken, heuptasjes en zelfs sportieve trolleys. Voor elk avontuur is er een passend model te vinden in de collectie. Maak kennis met dit merk, en mocht je toevallig op zoek zijn naar de perfecte tas voor een wandeling, vakantie of trektocht? Dan heeft Osprey ongetwijfeld een favoriet voor jou. 

  Innovatief, duurzaam en licht van gewicht

  De tassen van Osprey zijn bijzonder. Niet alleen omdat de collectie is ontworpen met oog voor detail, ze hebben namelijk een innovatief en duurzaam design. Het merk heeft al enkele keren een prijs gewonnen voor de beste innovatieve backpack tassen. De tassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, wat ervoor zorgt dat een Osprey tas sterk, licht en duurzaam is. De belangrijkste innovatie van Osprey zijn het AntiGravity backsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de tas comfortabele te dragen is, zodat je geen rugklachten krijgt doordat de zwaartekracht zich verdeeld. Tot op de dag van vandaag is het merk nog steeds bezig om te innoveren.

  Op pad met een rugzak van Osprey

  Stuk voor stuk zijn de tassen uit de collectie een metgezel voor elk avontuur. Ga je wandelen? Dan zijn de wandelrugzakken ideaal voor zowel de kortere als de langere wandeltochten. Het grote voordeel is het lichtgewicht, waardoor je lang plezier hebt van de tas. Favoriete modellen uit de Osprey collectie zijn onder andere Hikelite. Een perfect model om mee op pad te gaan. Zelfs het meenemen van de wandelstokken is met een Hikelite rugzak geen probleem.

  Backpacken met Osprey

  Wie gaat backpacken, moet verzekerd zijn van een goede, stevige rugzak. De backpack rugzakken zijn ideaal om een grote hoeveelheid bagage in stijl mee te nemen. Zelfs een Osprey Sojourn trolley is om te bouwen als backpack. Van deze eenvoudige reistas maak je binnen no time een backpack dankzij de comfortabele schouderriemen en heupriem. De wielen en trekstang kunnen verborgen worden, en je draagt zonder moeite deze backpack op de rug. Ben je een onervaren backpacker? Lees dan hier hoe je het beste een backpack kunt inpakken. Binnen no time weet je hoe je het beste een backpack kunt inpakken! Een klein gelukje voor de onhandige inpakkers: Een backpack van Osprey heeft het inpakgemak van een koffer.

  Nog geen reacties op dit moment
  Plaats een reactie