88592 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Nieuw in de collectie: Parkland

  School

  Nieuw in de collectie, het duurzame merk Parkland! Lichtgewicht rugzakken in verschillende modellen, kleuren en prints! 

  Parkland rugzakken

  In 2015 is het merk Parkland opgericht met een visie om een uitzonderlijke collectie te ontwerpen wat staat voor individualiteit en plezier voor het dagelijks leven. En dat is gelukt! Parkland weet een uitzondelijke collectie tassen te ontwikkelen die duurzaam en mooi zijn. De rugzakken zijn namelijk gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen. De plastic flessen worden gerecycled en vervolgens gebruikt voor het maken van de rugzakken uit de collectie. Er worden per minuut miljoenen plastic flessen verkocht, waarvan er maar één op de vijf worden gerecycled. Dat is dus vrijwel niets! Parkland pakt dit anders aan en weet hier een prachtige collectie rugzakken van te maken. 

  Duurzame schooltassen

  Parkland is 100% duurzaam door het gebruik gerecyclede PET-flessen. Een leuk feitje: Er worden 12 PET-flessen gebruikt voor het maken van één Parkland rugzak! De rugzakken van Parkland zijn te herkennen aan het tijdloze model, opvallende kleuren en prints. Niets is te gek! 

  • Backpack
   Parkland Backpack € 29,95
  • Backpack
   Parkland Backpack € 39,95
  • Backpack
   Parkland Backpack € 39,95

  Parkland schooltas

  De rugzakken uit de collectie zijn de perfecte reisgenoot om dagelijks te gebruiken. Of een rugzak van Parkland nu gebruikt wordt als schooltas, werktas of tijdens een dagje uit. Het kan allemaal! De rugzakken bieden voldoende ruimte voor het meenemen van de dagelijkse benodigdheden. Gebruik je de rugzak van Parkland als schooltas? Dan is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de tas, voldoende opbergvakken en de inhoud. Een schooltas moet voldoende ruimte bieden voor het meenemen van dagelijkse schoolbenodigdheden. Bestsellers uit de collectie van Parkland zijn de Vintage en de Franco serie. Deze lichtgewicht tassen zijn ideaal om te gebruiken als schooltas. Ook de comfortabele schouderbanden zorgen voor extra comfort tijdens het dragen van de rugzak. Meenemen van al je schoolspullen is nog nooit zo makkelijk geweest met een Parkland schooltas. 

  Prakland rugzak bestellen

  De lichtgewicht rugzakken van Parkland zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, prints en modellen. Zo is er voor iedereen een favoriete rugzak verkrijgbaar. Zelfs wanneer je op zoek bent naar een rugzak in een felle kleur zit je bij Parkland goed! Wil jij meer advies over het aanschaffen van een schooltas? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

  Nog geen reacties op dit moment
  Plaats een reactie