88592 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Op avontuur met de Thule Landmark

  Outdoor & Sport
  Thule-Landmark


  Op avontuur met de Thule Landmark

  De Landmark is een van de nieuwste series uit de collectie van Thule. Deze duurzame, comfortabele en gebruiksvriendelijke rugzak van Thule is perfect om te gebruiken voor elk type reis. Of je nu een korte trip voor de boeg hebt of een lange reis, deze rugzak heeft alles wat je nodig hebt tijdens elke trip. Het grote voordeel van deze rugzak is dat je er binnen no time twee rugzakken van maakt, dankzij de afneembare rugzak. Maak kennis met een van de nieuwste rugzakken van Thule!

  Thule: Duurzaam, comfortabel en gebruiksvriendelijk

  De Thule Landmark is perfect voor alle avonturiers die het liefst met zo weinig mogelijk én overzichtelijk alle spullen willen meenemen tijdens hun trip. Daarnaast is deze rugzak perfect voor avonturiers die geen draagcomfort willen inleveren. Dankzij de overzichtelijke en kofferachtige opening en de interne compressieriemen, neem je moeiteloos al je persoonlijke eigendommen mee op reis! Ook heeft deze robuuste rugzak een afneembare dagrugzak én ingebouwde veiligheidsfuncties. Zoals we van Thule gewend zijn, zijn ook deze rugzakken duurzaam, comfortabel en gebruiksvriendelijk. 

  Thule Landmark 2-in-1 rugzak

  De Landmark heeft ongetwijfeld het perfecte formaat in de collectie voor zowel mannen als vrouwen. De rugzak is af te stellen op elk lichaam om rugklachten te voorkomen. De Landmark is verkrijgbaar in verschillende formaten en een drietal kleuren. En, het grote voordeel voor wanneer je voor de 60 of 70 liter rugzak kiest, is de 2-in-1 combinatie. De tas bestaat namelijk uit twee delen, die samen of los van elkaar gedragen kunnen worden. De Landmark kan gezien worden als een alternatief voor een backpack voor een paar maand avontuur in het buitenland. Het grote voordeel is dan ook dat je de 20 liter rugzak kan gebruiken tijdens een dagtrip. Je koppelt binnen no time deze tas los van de rugzak om deze te gebruiken tijdens een dagtrip. Zelfs een 15" laptop neem je tijdens een dagtrip moeiteloos mee in deze 20 liter tas. Hartstikke handig dus. Ga je liever voor de 40 liter inhoud? Dan neem je deze tas moeiteloos mee aan boord van het vliegtuig, omdat het voldoet aan de handbagage afmetingen! Kortom, deze Thule Landmark is je perfecte metgezel voor elk avontuur. 

  Slim en onbezorgd op reis

  De Thule Landmark is ontworpen met de gedachte om spontaniteit en het maken van herinneringen te koppelen aan innovatieve functies die ervoor zorgen dat al je persoonlijke spullen onder alle omstandigheden worden beschermd. Zo heeft een Landmark rugzak een vergrendelingssysteem voor het hoofdvak en zorgt de SafeZone ervoor dat zakkenrollers niet kunnen toeslaan dankzij de vergrendelbare ritssluitingen. Je gaat onbezorgd en veilig op reis met de Thule Landmark. 

  Thule Landmark kopen? Bestel online bij Travelbags.nl

  Ben jij op zoek naar een perfect metgezel voor je volgende avontuur? Ga dan voor een Thule Landmark! Twee tassen in één, comfortabel en gemakkelijk te gebruiken. Waar je ook naartoe gaat en wat je ook mee neemt, met de Thule Landmark ben je klaar voor je volgende avontuur. Veel plezier tijdens je volgende avontuur!

  Nog geen reacties op dit moment
  Plaats een reactie