Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retourneren

4.898.250 reviews
Logo 1

RTL Ventures investeert in groei Travelbags

Travelbags heeft samen met RTL Ventures een investeringsovereenkomst gesloten om de groeiambities verder uit te rollen. RTL neemt een minderheidsbelang in Travelbags. 

In een nichemarkt met veel versnipperd aanbod heeft Travelbags dankzij zijn brede productaanbod en multichannel aanpak met fysieke winkels en online verkoop een krachtige positie geclaimd. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online koffer- en tassenspecialisten van Nederland en België.

Gerjan Horstra, eigenaar van Travelbags over de ambitie van het bedrijf en de samenwerking met RTL: “Er wordt steeds vaker en door meer mensen gereisd, waardoor er een toenemende vraag is naar koffers, tassen en accessoires. Wij willen onze groei in Nederland en België doorzetten en Travelbags uitrollen in omliggende landen. In 2016 zijn wij in contact gekomen met RTL en hebben direct gemerkt dat TV een krachtig medium is om veel mensen te bereiken. Het heeft bijgedragen aan een significante stijging van onze naamsbekendheid en (in)directe sales.”

Vincent Pieterson, Investment Director RTL: “Travelbags is in 2016 bij RTL gestart met een billboarding campagne. Begin dit jaar ging de samenwerking nog een stap verder. Samen met onze Creatieve Unit is een succesvolle campagne ontwikkeld rondom Expeditie Robinson. We slaan de handen nu verder ineen om Travelbags nog bekender te maken onder het grote publiek. Door de verbinding te zoeken met onze merken op het gebied van fashion-, lifestyle en reizen willen we een extra boost geven aan de groei van het bedrijf. Daarnaast zetten we ons netwerk binnen RTL Group in om hen te helpen bij de verdere internationale uitrol.”

Over RTL Ventures

RTL Ventures zijn innovatieve ondernemers binnen RTL Nederland die kansen creëeren binnen de consumentenmarkt in thema's waar RTL sterk in is. RTL Ventures werkt samen met ondernemingen die een duidelijke visie hebben op de bedrijfsvoering. Met de inzet van de media en de expertise investeert RTL Ventures in bedrijven om de groeiambitie te kunnen realiseren. 

Travelbags | Gerjan Horstra, eigenaar Travelbags | Tel 06-57597287, [email protected]
RTL Ventures | Ilona Odijk, Sr. Adviseur Corporate Communicatie & Merkstrategie | Tel 035 671 8933, [email protected]

Gerjan

Gerjan