Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retourneren

4.898.250 reviews
Logo 1

Rugsponsor PEC Zwolle 2019-2020

Met trots kunnen wij vertellen dat wij komend voetbalseizoen rugsponsor blijven van PEC Zwolle. Komend seizoen zullen wij zichtbaar zijn aan bovenzijde op de achterkant van het T-shirt van de Zwolse eredivisieclub.

Samenwerking naar een hoger niveau

Sinds 2017 zijn wij trouwe rugsponsor van de Zwolse eredivisieclub! Na twee succesvolle jaren als rugsponsor op de onderpositie van het tenue van PEC Zwolle, wordt het tijd om de samenwerking naar een hoger niveau te tillen. Om deze reden zullen wij komend voetbalseizoen zichtbaar zijn aan de bovenzijde op de achterkant van de tenues.

Inmiddels zijn wij één van de grootste spelers op het gebied van koffers en tassen. Deze naamsbekendheid is mede door PEC Zwolle verworven. Wij willen met de sponsoring van PEC Zwolle de naamsbekendheid, zowel voor onze winkel in het centrum van Zwolle als landelijk voor onze website vergroten. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van de (Zwolse) regio. PEC Zwolle is een prachtige, gezonde voetbalclub met een prachtige historie. 

Commercieel directeur Edwin Peterman spreekt enthousiast over de samenwerking: "De afgelopen twee seizoenen hebben wij als club zeer prettig met Travelbags samengewerkt, waardoor we van mening zijn dat het tijd is voor een nieuw hoofdstuk". 

Wij zijn blij met de nieuwe positie op het t-shirt van PEC Zwolle en hopen dat we onze succesvolle samenwerking met PEC Zwolle komend seizoen naar een hoger niveau kunnen tillen. 

Gerjan

Gerjan