Gloednieuw: Samsonite Proxis

Onvoorstelbaar sterk, veerkrachtig en gemaakt van exclusief en door Samsonite zelf ontwikkeld materiaal: de Samsonite Proxis! Deze gloednieuwe koffer van Samsonite heeft alles wat je zoekt in een koffer. We kunnen je wel zeggen dat de hele koffer is doordacht. Van exclusief materiaal tot aan het bijzondere design. 

Sterk, innoverend en verbluffend mooi

Maar wat maakt de Samsonite Proxis nu bijzonder? Het is niet één ding, het is eigenlijk de hele koffer. De koffer is ontwikkeld en gemaakt in Europa, door Samsonite zelf. Het exclusieve Roxkin materiaal is zo sterk als steen (rock) en zo beschermend is als de huid (skin). Dit exclusieve materiaal bestaat uit meerdere lagen. Dit betekent niet alleen dat de koffer stevig en veerkrachtig is, het neemt opnieuw zijn oorspronkelijke vorm aan. Ook om de look en feel kun je niet heen, want ook dat is adembenemend mooi (en doordacht). Het design voldoet aan alles wat een frequente reiziger in een koffer zoekt. De kleuren zijn stijlvol, veelzijdig én tijdloos. Ook aan de formaten is gedacht. Voor elk type reis, groot of klein, heeft de Proxis een passend formaat in de collectie. 

Innoverende snufjes

De Proxis koffer is niet voor niets vernieuwend, innoverend en doordacht. Aan alle technische snufjes is gedacht. De frequente reiziger hoeft zich geen zorgen te maken tijdens het reizen. De koffer is namelijk voorzien van een geïntegreerde USB-poort. Zorgen maken dat je teveel bagage meeneemt is ook geen probleem met de Proxis. Binnen no time breid je de koffer uit en neem je meer bagage mee dan ooit. Dankzij de overzichtelijke compartimenten neem je ook nog eens goed georganiseerd je bagage mee. Win-win!

Voordat we het vergeten, koop je een Samsonite Proxis? Dan krijg je maar liefst 10 jaar (!!!) garantie! Zorgen maken dat je koffer kapot gaat is met de Proxis van Samsonite verleden tijd! Ontdek snel deze prachtige en vernieuwende collectie koffers online bij Travelbags. 

Ontdek collectie

Sander