Hoe pak ik een koffer in met inpaksystemen?

Het inpakken van je koffer of tas kan voor velen een dilemma zijn. Veel te veel kleding, een complete chaos en een koffer die uiteindelijk niet meer dicht kan. Geen paniek want het Pack-It System van Eagle Creek zorgt ervoor dat je je koffer geordend in kan pakken en meer bagage mee kan nemen op reis dan ooit.

Optimaal reisgemak

Eagle Creek zorgt al meer dan 30 jaar voor optimaal reisgemak voor de reiziger. Het merk ontwikkelt slimme en praktische producten van hoge kwaliteit om het reizen makkelijker te maken. Volgens deze Amerikaanse producent begint je reis bij een perfecte koffer of backpack en zorgen de bagage organisers ervoor dat je je ruimte efficiënt kunt gebruiken. Wat betreft het efficiënt gebruik maken van je ruimte is onze tip: gebruik de Pack-It Systems van Eagle Creek. Deze lichte en ruimtebesparende oplossing zorgt ervoor dat je je kleding en accessoires georganiseerd op kan bergen tijdens je reis. Deze inpaktechniek doet wonderen en het ondersteboven halen van je bagage is met de Pack-It Systems van Eagle Creek verleden tijd. Kijk, dat is toch waar iedere reiziger blij van wordt?

Voorkom chaos in je koffer

Vliegtuigmaatschappijen zijn de laatste jaren strikt als het gaat om het aantal kilo’s en het formaat van je handbagage. Dit vraagt dus om het efficiënter inpakken van je handbagage. We kennen het allemaal, het liefst neem je zoveel mogelijk mee in je koffer en zit je hijgend met je volle gewicht op je koffer om deze te sluiten. Reizen met de Pack-It Systems van Eagle Creek is dan dé perfecte oplossing! Het verpakkingssysteem zorgt ervoor dat je je bagage overzichtelijk van elkaar kan scheiden en op kan bergen in je bagage. Broeken bij broeken en accessoires bij accessoires. Niets is natuurlijk fijner om chaos te voorkomen in je bagage. Het verpakkingssysteem kan gezien worden als zakken van lichte, waterafstotende stof die eenvoudig te sluiten zijn met een rits. Ideaal hieraan is dat er compact ingepakt kan worden zodat er meer ruimte overblijft én je uiteindelijk meer mee kan nemen op reis. Het inpakken van 10 kg handbagage en het gevecht om de koffer dicht te krijgen is nog nooit zo makkelijk geweest met de Pack-It Systems van Eagle Creek.

Vouw het, rol het en voilà

Vouw het, rol het en voilà je bagage is nog nooit zo georganiseerd ingepakt om op reis te gaan. Het oprollen van je kleding als broeken, truien en T-shirts is de ultieme tip. Het voorkomt niet alleen kreukels maar het zorgt ook voor meer ruimte in je bagage. Het kledingstuk wat je beter niet kunt rollen, zijn overhemden. Daarom heeft Eagle Creek een speciaal systeem ontwikkeld voor overhemden: De Garment Folder. Deze Garment Folder is vervaardigd uit duurzaam en waterafstotend materiaal en is geschikt om tot wel 12 overhemden op te bergen. Door middel van het inklapbaar instructiebord kun je al overhemden netjes opvouwen en in de hoes doen. Resultaat: Kreukloze overhemden op plaats van bestemming.

Bestel je Eagle Creek Pack-it systems bij Travelbags

 Het maakt niet uit hoelang je vakantie of trip is. De inpak oplossingen van Eagle Creek zijn geschikt voor zowel handbagage als grotere formaat koffers. De pack-it systems zijn verkrijgbaar in verschillende, vrolijke kleuren. Ook leuk om te weten is dat op alle pack-it systems van Eagle Creek levenslange garantie zit. Bespaar ruimte, voorkom chaos in je bagage en ga voor de Pack-It Systems van Eagle Creek!

Sander