88592 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Studiereis op de planning?

  Reizen

  Een studiereis op de planning staan? Spannend, maar dit vraagt wel enige voorbereiding. Je kan ervoor kiezen om dit zelf uit te pluizen, maar hier kun je ook een organisatie voor in handen nemen. Zo helpt het Nederlands Instituut voor Studiereizen je graag met het organiseren van een complete studiereis.

  Het Nederlands Instituut voor Studiereizen

  Een studiereis is reis die je alleen of in gezelschap onderneemt om je kennis over een bepaald onderwerp of thema te verbreden. Het is dé ideale manier om nieuwe ideeën op te doen! Of je nu van plan bent om binnen Europa of wereldwijd op studiereis te gaan, het Nederlands Instituut voor Studiereizen is hiervoor de perfecte oplossing. Deze professionele organisatie organiseert complete studiereizen naar het buitenland. Ook voor een compleet georganiseerd werkbezoek in het buitenland, een internationale uitwisseling en stages ben je bij het NIS aan het juiste adres. Met hun ervaring en wereldwijde netwerk helpen ze jou graag met het organiseren van een onvergetelijke studiereis!

  Een onvergetelijke studiereis

  Tijdens deze studiereis krijg je veel informatie en doe je veel kennis op gedurende een korte, maar intensieve periode. Een studiereis is vaak informatief en bestaat vaak uit verschillende thema’s en onderwerpen. Heb je behoefte om je te verdiepen in het onderwijs, het bedrijfsleven of wil je vloeiend Engels, Italiaans of Spaans spreken? Het kan allemaal! Jaarlijks worden er diverse studiereizen aangeboden. Ook wanneer je niet een standaard programma of reis wilt volgen, kan het Nederlands Instituut voor Studiereizen een reis op maat voor je maken. Dit betekent dat de reis zo wordt samengesteld dat het volledig aansluit op de eisen en wensen die je hebt. Een groot voordeel is dat je het uit handen geeft en je er een compleet georganiseerde reis voor terugkrijgt. 

  Tips voor een onvergetelijke studiereis

  • Denk eerst goed na wat je doel is en waar je het liefst naartoe wil. Impulsief een studiereis maken is natuurlijk geen goed idee!

  • Wil je een bepaalde taal leren? Zoek een passende stad waar jij een langere periode wilt verblijven.

  • Een studiereis vraagt natuurlijk om sparen. Doe dit ruim van tevoren zodat je geen zorgen hoeft te maken om geld tijdens je reis.

  • Ga je naar een land waar je de taal niet of amper spreekt? Doe een spoedcursus Engels, Spaans of Italiaans zodat je straks niet alleen met handen en voeten hoeft te praten.

  Favoriete koffers

  De duur van de studiereis kan natuurlijk erg verschillen. Het is daarom belangrijk om rekening te houden met de grootte van de koffer of reistas. Wanneer je voor een langere periode op reis gaat, heb je namelijk een grotere koffer nodig dan een studiereis voor een een aantal dagen. We hebben daarom een aantal favoriete koffers voor je geselecteerd die de ideale metgezel zijn tijdens een studiereis. Natuurlijk is er op Travelbags.nl een uitgebreide collectie koffers en tassen verkrijgbaar. Er is dus ongetwijfeld een favoriet voor je te vinden! 

  Nog geen reacties op dit moment
  Plaats een reactie