9.5 75345 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas Direct afrekenen
  Zoeken naar product of merk

  The Chesterfield Brand: Tijdloze en stijlvolle tassen

  Zakelijk
  Chesterfield
  The Chesterfield Brand

  Het toonaangevende merk The Chesterfield Brand verkoopt stijlvolle en tijdloze leren tassen van hoogwaardige kwaliteit én tegen een betaalbare prijs. Succes, eerlijkheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Maak kennis met dit prachtige merk van Nederlandse afkomst!

  Bekijk collectie

  Leren tassen van Chesterfield

  The Chesterfield Brand weet als geen ander een prachtige collectie duurzame tassen te ontwikkelen van een hoogwaardig kwaliteitsleer. Bij het merk staan eerlijkheid, succes en kwaliteit hoog in het vaandel. Dit betekent dat zij op een duurzame en eerlijke wijze de collectie produceren in gecertificeerde fabrieken in India.

  Klassiek Chesterfield gevoel

  De klassieke en typische Chesterfield stijl in combinatie met de stoere en eigenwijze uitstraling en vintage look en feel is duidelijk terug te zien in de collectie van merk. Het resultaat: een prachtige en betaalbare collectie met stijlvolle, stoere tassen voor mannen en vrouwen. Maar wat maakt Chesterfield uniek? Heel eenvoudig, naast dat het merk op een eerlijke wijze haar tassen produceert, zijn de tassen gemaakt van een hoogwaardige kwaliteitsleer en zijn ze rijk aan functionaliteiten. Daarnaast is een Chesterfield tas ook nog eens betaalbaar en krijgt het naarmate het gebruik meer karakter. Alleen om deze reden kan er een Chesterfield tas niet ontbreken in jouw garderobe!

  Functioneel in gebruik

  Naast de klassieke en stijlvolle uitstraling van de tassen, zijn deze functioneel in gebruik. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, maar ook het gebruiksgemak. De tassen zijn voorzien van een goed georganiseerd interieur, zodat je je dagelijkse benodigdheden eenvoudig en goed georganiseerd kan meenemen naar je werk, school of tijdens een dagje uit!

  The Chesterfield Brand leersoorten

  The Chesterfield Brand produceert haar tassen van twee verschillende leersoorten, namelijk full-grain leer en wax pull-up leer. Maar wat is nu precies het verschil van beide leersoorten en wat zijn de unieke eigenschappen van beiden? We leggen je dit graag uit.

  Full-Grain leren tassen

  De tassen van The Chesterfield Brand worden gemaakt van de hoogste kwaliteit full-grain rundleer. Maar wat is precies full-grain leer? Full-grain leer is de hoogste kwaliteit leer. Het is sterk, duurzaam en gemaakt van de toplaag van een huid. Dit gedeelte wordt full-grain leer genoemd. In vergelijking met de onderste laag, heeft een full-grain leren tas een uitmuntende kwaliteit. Dankzij de zichtbare huidnerf, heeft de leren tas van The Chesterfield Brand een authentieke uitstraling. Daarnaast zijn deze tassen grotendeels waterafstotend, wat een groot voordeel is wanneer je veel op pad bent.

  Wax pull-up leren laptoptassen

  De Chesterfield tassen worden gemaakt van hoogwaardig wax pull-up leer. Maar wat is wax pull-up- leer precies? Dit is een zachte en soepele leersoort. Het voordeel hiervan is dat je de gebruikerssporen eenvoudig kunt wegwrijven met de daarvoor bestemde wax. We adviseren je om minstens 4 keer in het jaar de tas te onderhouden met deze wax, zodat je er extra lang plezier van hebt.

  The Chesterfield Brand tas online bestellen bij Travelbags.nl

  Een tas uit de collectie van The Chesterfield Brand is draagbaar voor iedereen. Wanneer je op zoek bent naar een karakteristieke laptoptas, praktische weekendtas of een stijlvolle schoudertas, dan zit je met een tas uit de collectie van The Chesterfield Brand meer dan goed. Investeer in een Chesterfield tas voor jarenlang plezier!

  Nog geen reacties op dit moment
  Plaats een reactie