Of je nou een weekend gaat shoppen in Kopenhagen, cultuur gaat snuiven in Valencia of enkel wilt genieten van het lokale eten in Lissabon, je kunt niet zonder tas! Twijfel je nog welke tas of koffer je meeneemt? Bekijk dan snel ons advies en collectie in de onderstaande blog!

 

 

Weekendtas

Ga je voor een korte trip? Dan biedt een weekendtas genoeg ruimte voor je spullen. Vanwege het compacte formaat zal de tas weinig ruimte innemen tijdens je reis, maar houdt er wel rekening mee dat je een weekendtas altijd op je schouder of rug zal moeten dragen.

 

Harde koffer

Ga je met het vliegtuig? Dan is een harde koffer het meest geschikt. Hij beschermt je bagage tegen vocht en stoten, waardoor het niet zo erg is als je koffer van de bagageband valt. Vanwege zijn vaste vorm, past hij niet zo makkelijk in je kofferbak als een zachte koffer, reis- of weekendtas. 

 

Zachte koffer

Dankzij het zachte materiaal neem je een zachte koffer eenvoudig mee in je kofferbak. Wees wel voorzichtig met het meenemen van breekbare spullen, de koffer is vanwege het zachte materiaal minder goed beschermd tegen stoten dan een harde koffer. Voordeel van een zachte koffer is dat hij vaak nog iets kan uitzetten, waardoor je nog nét dat ene kledingstuk kan meenemen!

 

Reistas met wielen

Ook een reistas op wielen vormt zich naar jouw bagage, waardoor je meer spullen meeneemt dan in een koffer. Doordat een reistas geen harde randen heeft, past er vaak ook nog meer in dan in een zachte koffer. Een ander voordeel is dat je een reistas met wielen na het uitpakken gemakkelijk plat maakt en kunt opbergen. Dat levert je dan weer extra ruimte op in je hotelkamer. 

Stedentrips van Traveldeal

Ben je nog niet uit de volgende bestemming van jouw citytrip? Laat je inspireren door Traveldeal. Speciaal voor jou hebben zij de top 3 populairste bestemmingen uitgelicht! Hier vind je elke maand de beste deals voor jouw stedentrip, leuke tips en fijne hotspots!

Rolf