88592 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Wat is de The North Face Acces Pack?

  Zakelijk

  The North Face presenteert de meest functionele rugzak: De Acces Pack. Deze bijna geniale rugzak heeft in totaal drie aangevraagde patenten geïntegreerd die allemaal gericht zijn op ultieme efficiëntie. Na lang wachten is de Acces Pack eindelijk verkrijgbaar.

  Voor alle gadget liefhebbers

  The North Face heeft de ultieme functionele rugzak ontworpen voor alle gadget liefhebbers. Je laptop, tablet, smartphone, notitieblok, zonnebril en kabeltjes berg je op een slimme manier op in de Acces Pack. De rugzak is ontworpen om al je belangrijkste gadgets mee te nemen die je nodig hebt gedurende de dag. Maar dat is nog niet alles, want deze slimme rugzak zorgt ervoor dat je gemakkelijk bij al je gadgets kunt.

  Innovatief opbergsysteem

  Wat maakt deze rugzak nou zo bijzonder? Omdat de Acces Pack praktisch je gedachten leest en gebruiksvriendelijkheid naar een nieuw niveau tilt. Met een simpele drukbeweging op de bovenkant van de tas krijg je toegang tot het hoofdcompartiment waardoor je geen gedoe met ritsen meer hebt. Aan de binnenkant zitten handige gewatteerde compartimenten die je gadgets bescherming bieden. De tabblad-achtige compartimenten zijn uitschuifbaar en bevatten lussen waarmee je gadgets zoals een laptop, iPad of smartphone in een vloeiende beweging ophaalt. Dat betekent het einde van vissen in je tas en de zoektocht naar een specifiek item.

  Gestroomlijnd ontwerp

  De Acces Pack is gemaakt van 500D Nylon en heeft een licht, aluminium frame silhouet die je gadgets optimaal beschermt. De rugzak is waterdicht en ook de aanwezige ritsen zijn voorzien van een waterdichte coating. De rugzak is ontzettend handig maar het oog wil natuurlijk ook wat. Het gestroomlijnde ontwerp met minimalistische uitstraling mag dan ook zeker gezien worden! De Acces Pack is verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs.

  Levenslange garantie

  Door het innovatieve opbergysteem is het bijna onmogelijk om niet georganiseerd te zijn met deze fantastische rugzak. Het is een echte musthave voor moderne professionals. De Acces Pack van The North Face is nu verkrijgbaar met levenslange garantie bij Travelbags voor €250,-

  Nog geen reacties op dit moment
  Plaats een reactie