88592 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Wat is een ITA Matrix?

  Reizen

  Met een ITA Matrix kun je je vliegreis naar eigen wens samenstellen. In dit blogartikel vertellen we precies hoe je dit het beste kunt doen.

  De ITA Matrix

  Wanneer je op zoek bent naar een goedkoop vliegticket, die voldoet aan al je eisen, wil je dit het liefst in een oogopslag kunnen zien. Met de ITA Matrix kan dit. Deze zoekmachine helpt je om op basis van je eigen wensen het goedkoopste vliegticket te vinden. Let op, met deze matrix kun je niet je tickets boeken maar het maakt inzichtelijk waar je dit wel kunt doen. Het boeken van een vliegticket doe je vervolgens bij de luchtvaartmaatschappij zelf. De matrix geeft dus inzicht waar je dezelfde vlucht goedkoop kunt boeken. 

  Hoe werkt de ITA Matrix?

  Met de ITA Matrix kun je uitgebreid de beste vlucht vinden. Maar hoe werkt een ITA Matrix nu eigenlijk? Onderstaand de stappen die je moet doorlopen om uiteindelijk het goedkoopste ticket te vinden op basis van al je wensen! 

  ITA Matrix Stappenplan

  Stap 1: Bepaal van welke luchthaven je vertrekt, de bestemming, reisduur en met hoeveel personen je gaat reizen. Ook de overige zoekopdrachten zoals een directe vlucht en het aantal stops moet je aangeven.

  Stap 2: Vervolgens krijg je een overzicht te zien met de goedkoopste vluchten op basis van de zoekopdracht. Je ziet een verschil van prijzen voor een directe vlucht en een vlucht met 1 of meer stops. Onderstaand die je gedetailleerde informatie van de vluchten. 

  Stap 3: Bestudeer het overzicht en filter deze op de gewenste resultaten. Zie je een interessante vlucht? Klik dan vervolgens rechts om de details van de vlucht te zien. Klik je op de prijs? Dan zie je een totaaloverzicht van de desbetreffende vlucht met daarbij de belangrijke gegevens voor het boeken van de vlucht. Let op: het kan zijn dat de heen- of terugvlucht niet helemaal aansluit op je wensen. Het zoeken naar een alternatief kan dus een behoorlijke zoekopdracht zijn. Hiervoor moet je bovenin filteren op individual flights. Op deze manier kun je een losse heen- en retourticket boeken!

  Klik je op time bars? Dan worden alle gegevens schematisch weergegeven. Erg handig wanneer je een vlucht met overstap hebt. Door middel van de time bars zie je precies wat de duur van de overstap is. 

  Stap 4: Heb je je ideale vlucht gevonden? Klik deze aan om vervolgens de details van deze vlucht te zien. Ga naar de desbetreffende website om je vliegticket te boeken. Let er wel goed op dat je exact dezelfde gegevens invoert die je in de ITA Matrix ook hebt ingevoerd. De ITA Matrix helpt je puur met het vinden van de goedkoopste vlucht!

  Voordelen ITA Matrix

  De ITA Matrix is dus de ideale oplossing om inzichtelijk te krijgen bij welke luchtvaartmaatschappij je het goedkoopste je vliegticket kunt boeken. Op deze manier kun je tussenstops beperken of zelfs vermijden! Stel je vlucht samen door middel van de ITA Matrix. Het voordeel van deze matrix is dat je eindeloos kunt filteren, zoals een specifieke luchthaven, het aantal stops, uitsluiten van bepaalde vluchten etc. Kortom, probeer deze tool en profiteer van voordelen! Het vergt wat tijd, maar wie weet zit jij straks spotgoedkoop in het vliegtuig naar je droombestemming. 

  Nog geen reacties op dit moment
  Plaats een reactie