9.5 78674 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Bric's Moleskine

  Bric's Moleskine

  De Bric’s Moleskine collectie is ontworpen in samenwerking met het Italiaanse merk Moleskine. Dit merk staat bekend om haar prachtige notebooks.

  2 artikelen
  Sorteer:
  2 artikelen
  1 / 1

  Bric’s is een Italiaans merk in hart en nieren. Het merk werd in 1952 opgericht door Mario Briccola en is sindsdien actief in de bagage- en lederwarenbranche. Al vanaf het allereerste moment staan kwaliteit, design en vakmanschap centraal bij het ontwerpen en maken van ieder product. Hoewel inmiddels de kinderen en kleinkinderen van Mario aan het roer staan, is de focus op deze drie aspecten onveranderd gebleven. Nog steeds wordt ieder item in Italië gemaakt door echte vakmensen, waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Af en toe werkt Brics samen met een ander bedrijf om een nieuwe collectie te ontwerpen. Zo ook de samenwerking met het eveneens Italiaanse bedrijf Moleskine. Dit merk is zeer bekend dankzij de kwalitatieve notitieboeken die het maakt. Door de handen in één te slaan, hebben Bric’s en Moleskine een tijdloze collectie tassen en koffers ontwikkeld die ideaal zijn voor zakelijk gebruik.

  Bric’s x Moleskine: een fascinerend resultaat

  De samenwerking tussen Bric’s en Moleskine heeft geleid tot een verfrissende collectie die bestaat uit tijdloze schoudertassen, koffers en rugtassen. De items worden gekenmerkt door de kleur zwart. Ieder item is gemaakt van zwart materiaal en afgewerkt met zwarte, leren en fluorescerende, gele details. Dit maakt de collectie uit duizenden te herkennen. Vrijwel iedere koffer of tas is voorzien van een slimme indeling en een Moleskine notitieboek. Dit maakt de collectie perfect voor de zakelijke gebruiker die veel onderweg is. Neem een elegante weekendtas mee voor een korte zakenreis of kies voor een ruime koffer voor langere reizen. Voor de dagelijkse reis van en naar kantoor kan er gekozen worden uit robuuste laptoptassen en rugzakken. De zwarte, leren details maken het elegante design helemaal af en de opvallende, gele onderdelen zorgen voor een frisse touch. Met een Bric’s Moleskine trolley, reistas, rugzak of laptoptas kan iedere zakenman in stijl zakendoen.

  Bestel Brics x Moleskine online bij Travelbags.nl

  De robuuste Moleskine by Bric’s collectie is online verkrijgbaar bij Travelbags.nl. Deze schitterende serie is perfect voor wie graag het functionele combineert met een stijlvol design. Bekijk de Moleskine collectie en shop deze online bij Travelbags.nl.