Voor 22.59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retour

Logo 1

Burton reistassen

Burton reistassen zijn klaar voor de reis! Met een reistas van dit sportieve merk is reizen eenvoudiger dan ooit. 

Burton reistassen collectie

De reistassen van Burton worden gemaakt door experts! Oprichter Jake Burton Carpenter is een van die experts die zijn kennis op het gebied van snowboarden gebruikte voor het oprichten van het merk. In die tijd droeg het merk bij aan de wereldwijde ontwikkeling van het snowboarden. Jake kwam telkens met nieuwe designs die de bestaande snowboards verbeterden. Jaren later begon het merk ook met het produceren van outdoorkleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Inmiddels is de collectie nog verder uitgebreid en kan iedereen bij Burton terecht voor avontuurlijke tassen, koffers en reistassen die bekend staan om uitstekende kwaliteit en duurzaamheid.

Stoere reistassen

De reistassen van Burton zijn stoer, robuust en fraai om te zien. Deze reistassen zijn een perfecte reispartner voor sportieve, avontuurlijke reizigers. Er kan gekozen worden uit reistassen zonder wielen en reistassen met wielen. Reistassen zonder wielen zijn vaak compacter dan reistassen met wielen en kunnen ook gebruikt worden als weekendtas of sporttas. De flexibilitieit van deze reistassen is een groot pluspunt voor wie een wisselende hoeveelheid bagage meeneemt. Voor de langere reizen of voor wie iets meer stevigheid zoekt, is een reistas met wielen erg handig. Burton heeft meer dan genoeg keuze uit verschillende trolleys. Zo kan er gekozen worden uit een handbagagemodel of grotere formaten. Deze grote reistassen hebben stevige pakriemen aan de buitenkant die ervoor zorgen dat bagage goed op zijn plaats blijft. Bagage kan daarbij goed verdeeld worden over verschillende vakken. Zo kan iedereen georganiseerd op reis met een Burton reistas!

Burton reistassen online

Wie op reis gaat, heeft een goede reistas of koffer nodig. Bij Burton zijn deze zeker te vinden! Het merk heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en dat is te zien in ieder design. De reistassen van het merk worden dan ook gemaakt van duurzaam polyester dat zeker tegen een stootje kan. Zo blijft de reistas lang mooi, ook bij frequent gebruik! Bekijk de collectie en bestel een Burton reistas naar keuze online op Travelbags.be.