9,5 77874 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Trolleys Burton

  Burton trolleys

  Een trolley van Burton is sportief, stoer en heeft een optimaal reiscomfort. Met een trolley van dit merk kan de reis beginnen!

  AANTAL WIELEN

  De wielen onder uw trolley zorgen er voor dat u uw trolley niet hoeft te tillen. Bij 2 wielen kantelt u de trolley achterover om deze te vervoeren. Een trolley met 4 wielen is wendbaar en kunt u rechtop laten staan om te vervoeren, dit kan bijv. handig zijn wanneer u reist met een trein of bus, maar ook wanneer u uw rug of armen minder wilt of kunt belasten.
  INHOUD

  0 - 30 liter
  Geschikt als handbagage of voor een korte trip

  31 - 60 liter
  Geschikt voor een weekend weg tot een midweek

  61 - 90 liter
  Geschikt voor een vakantie van 1-2 weken

  91 - 120 liter
  Geschikt voor een vakantie van 2-3 weken

  120 liter
  Geschikt voor een rond- of wereldreis (> 3 weken)
  GEWICHT

  Hoe lichter uw bagage, des te meer u mee kunt nemen. Let altijd goed op het maximaal toegestane gewicht dat u mee mag nemen tijdens het vliegen om bijbetalen voor uw bagage te voorkomen.

  Wij spreken van lichtgewicht als de handbagage trolley uit een serie minder dan 2,5 kg weegt.
  HOOGTE

  Handbagage t/m 56cm: Deze trolleys zijn geschikt als handbagage.

  57 t/m 67 cm: Kleine tot middelgrote trolleys die gebruikt kunnen worden voor korte vakanties geschikt voor 10-15 kg bagage.

  68 t/m 76 cm: Middelgrote tot grote trolleys, kunnen gebruikt worden voor 1,5 - 3 weken vakantie en zijn geschikt voor 15-20 kg bagage.

  77 t/m 87 cm: Grote trolleys, voor lange reizen en meer dan 20 kg bagage.
  b>AANBEVOLEN VOOR

  Dit filter kan helpen om te bepalen hoe groot een trolley moet zijn qua volume of afmetingen

  Weekendtrip
  Voor een weekend weg tot een midweek heeft u voldoende aan een koffer tot 60 liter

  (Zomer-)vakantie
  Voor een vakantie van 2 tot 3 weken is een trolley tussen de 60 en 90 liter voldoende.

  Wereldreis
  Ga je lang op reis (meer dan drie weken) dan adviseren wij een trolley van meer dan 90 liter
  MATERIAAL

  Het materiaal bepaald in grote mate het gewicht van de trolley, daarnaast zit er verschil in de kwaliteit van het materiaal.

  Harde trolleys
  Beste kwaliteit: Aluminium, Curv, Polycarbonaat en Tegris
  Lichtst: Curv, Tegris, Polycarbonaat
  Minste kwaliteit: ABS

  Zachte trolleys
  Beste kwaliteit: Polyester, Leer
  Lichtst: Nylon, Polyester
  Minste kwaliteit: PU
  Actieve filters:
  wis alle filters
  14 artikelen
  Sorteer:
  • Voor 23:59 besteld, maandag in huis
  • Gratis levering vanaf 20,-
  • Gratis ruilen & retour
  14 artikelen
  1 / 1

  In 1977 begon het avontuur van het merk Burton toen Jake Burton Carpenter het merk oprichtte. Jake was een fervent snowboarder en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de wereldwijde ontwikkeling van de sport. Het merk maakte snowboards en accessoires die het snowboarden eenvoudiger zouden maken. Vanaf 1984 werd de collectie uitgebreid met outdoorkleding. Inmiddels is de collectie uitgebreid met tassen, trolleys en accessoires van de hoogste kwaliteit.

  Sportieve trolleys

  De trolleys van Burton zijn sportief, robuust en geschikt voor iedere reis. De collectie trolleys van het merk bestaat uit verschillende, praktische reistassen op wielen. Deze trolleys bieden alle stevigheid die nodig is voor veilig vervoer van bagage. De Burton trolleys zijn gemaakt van sterk nylon, polyester of canvas en verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Kies voor een robuust handbagage model of een grote reistas op wielen die geschikt is voor een langere vakantie. De Burton trolleys zijn in een handomdraai overzichtelijk in te pakken dankzij de diverse vakken en zijn dan ook uiterst functioneel. De grootste trolleys zijn daardoor bijna een kledingkast op wielen die geschikt is voor lange vakanties of voor wie gewoon veel mee wil nemen. Een van de meest populaire trolleys is de Wheelie Sub, een reistas op wielen die uit twee delen bestaat. Deze delen kunnen van elkaar worden geritst, wat erg handig is tijdens het inpakken of opbergen van de tas. Zowel deze als de andere trolleys van Burton hebben een stoere look die de avontuurlijke kant in iedere reiziger naar boven haalt.

  Bestel Burton trolleys online op Travelbags.be

  De trolleys van Burton zijn uiteraard verkrijgbaar op Travelbags.be. Deze stoere koffers kunnen worden gebruikt voor langere of korte reizen. Bekijk de collectie en kies het juiste formaat voor je reis. Daarnaast is er keuze uit verschillende, fraaie kleurencombinaties. Plaats de favoriet in de winkelmand en doorloop het bestelproces. De trolley van Burton wordt zo snel mogelijk, gratis thuisbezorgd, zodat het avontuur kan beginnen.