CabinZero rugzakken

De rugzakken (en reistassen) van CabinZero zijn speciaal ontworpen als handbagage, zodat je de rugzak makkelijk als handbagage kan meenemen wanneer je op reis gaat. Een CabinZero rugzak draag je in de hand of op de rug en is de ideale metgezel wanneer je alleen op reis gaat met handbagage. Ontdek de veelzijdige collectie CabinZero rugzakken online bij Travelbags.be. 

CabinZero rugzakken collectie

CabinZero is opgericht met de gedachte om een tas te ontwikkelen die perfect is voor en citytrip. Het moest dus makkelijk te gebruiken zijn als handbagage, maar ook als rugzak zodat je de tas ook tijdens de citytrip zelf kan gebruiken. Met deze gedachte is in 1993 het merk CabinZero opgericht. De oersterke rugzakken zijn dus ideaal om te gebruiken tijdens korte tripjes zoals een weekendje weg of een citytrip. 

CabinZero rugzak kopen? 

Tegenwoordig zijn de eisen voor het reizen met alleen handbagage heel streng en moet een handbagage koffer of reistas voldoen aan de IATA-norm. Tassen die voldoen aan de gestelde afmeting, mogen bij de meeste luchtvaartmaatschappijen mee aan boord van het vliegtuig. Vooral wanneer je een korte trip of citytrip op de planning hebt staan, is het prettig om met weinig bagage te reizen. Naast een handbagage koffer is een rugzak van CabinZero ook een uitkomst. Het voordeel van een rugzak van CabinZero is de stevigheid en grootte. Het lichtgewicht zorgt ervoor dat je meer bagage kan meenemen. Ook zorgt dit voor een optimaal draagcomfort. Neem je minder bagage mee? Dan is het formaat van de tas eenvoudig aan te passen door de compressieriemen. Hierdoor blijft alle bagage stevig op zijn plek in de tas. Ben je op de plek van bestemmning aangekomen? Dan gebruik je de rugzak moeiteloos tijdens je trip! 

CabinZero rugzak online kopen bij Travelbags.be

Ben jij op zoek naar een praktische handbagage rugzak? Dan raden wij de rugzakken van CabinZero zeker aan! De rugzakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, modellen en kleuren. De populaire Classic rugzak heeft een inhoud van 44 liter en is ideaal om te gebruiken voor langere trips. Reis je liever met een kleinere rugzak? Ga dan voor de Classic rugzak met een inhoud van 36 liter. Beiden voldoende aan de IATA-norm. Heb je een specifieke vraag over een CabinZero rugzak? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Veel plezier met shoppen (en tijdens je volgende avontuur)!