9.5 83546 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Toilettassen Camel active

  Camel Active toilettassen

  Ga op reis met een stoere, sportieve toilettas van Camel Active. 

  Actieve filters:
  wis alle filters
  9 artikelen
  Sorteer:
  9 artikelen
  1 / 1

  Camel Active tassen, portemonnees en meer.

  Het stoere en sportieve merk Camel Active weet als geen ander een stoere collectie kleding en tassen te produceren voor de stoere man en vrouw! Naast een uitgebreide collectie tassen en portemonnees zijn er ook toilettassen verkrijgbaar.

  Camel Active toilettassen

  Met een Camel Active toilettas neem je goed georganiseerd je persoonlijke toiletartikelen mee op reis of tijdens een weekendje weg. De toilettassen hebben een stoere, sportieve en robuuste uitstraling, wat we gewend zijn van Camel Active. Alle toilettassen van het merk hebben een overzichtelijke inhoud, zodat je goed georganiseerd je spullen kan meenemen. Zelfs enkele modellen uit de collectie hebben een haak, zodat je de toilettas op de plek van bestemming kan ophangen. Zo heb je makkelijk en snel je spullen binnen handbereik.

  Camel Active toilettassen shop je online bij Travelbags.be

  Een toilettas van Camel Active is jouw favoriete metgezel tijdens een weekend weg. Kies een favoriet uit een van de verschillende modellen en neem goed georganiseerd je toiletartikelen mee tijdens je vakantie of weekend weg. Met een toilettas van Camel Active begint je vakantie pas goed!