87857 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Camelbak Hike

  Camelbak Hike

  De Camelbak Hike rugzakken zijn perfect voor actievelingen die graag een nieuwe uitdaging in de natuur aangaan. Deze backpacks met drinksysteem zijn van alle gemakken voorzien.

  Categorieën
  11 artikelen
  Sorteer:
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Gratis levering vanaf 20,-
  • Gratis ruilen & retour
  11 artikelen
  1 / 1

  Camelbak is een innovatief merk dat sinds 1989 actief is in de outdoorbranche. Het merk werd opgericht door Michael Eidson, een technisch specialist op medisch gebied. Hij was aan het trainen voor de Hotter ‘N Hell 100, een extreme wielerwedstrijd van 160 kilometer door een zomers, snikheet Texas. Om niet steeds te hoeven stoppen voor water, knutselde hij met een chirurgische slang, een sok en een infuuszak een drinksysteem in elkaar. Dit revolutionaire idee was het begin van Camelbak. Sinds die tijd heeft het merk grote sprongen gemaakt op het gebied van hydratatie, comfort en kwaliteit. Vrijwel iedere backpack van het merk is voorzien van een drinksysteem en sluit naadloos aan op verschillende sporten. Voor actieve wandelaars is de Hike collectie uiterst geschikt.

  Camelbak Hike

  De Camelbak Hike collectie bestaat uit verschillende modellen rugzakken voor iedere avontuurlijke wandelaar. Deze comfortabele backpacks hebben een sportief design met contrasterende details. Functionaliteit staat uiterst hoog in het vaandel bij het merk, daarom zijn de rugtassen van alle gemakken voorzien. Rugventilatie voor warme dagen, vakjes voor snacks en energierepen en uiteraard een revolutionair drinksysteem. Hierdoor kan er tijdens een intensieve wandeling optimaal van de omgeving worden genoten en blijft iedere sportieveling onderweg goed gehydrateerd. In iedere rugzak is voldoende ruimte voor een dagvoorraad aan eten, drinken en kunnen ook droge sokken, pleisters en andere essentials overzichtelijk worden opgeborgen. Dankzij het lichte gewicht zijn de Camelbak Hike tassen een perfect, comfortabel accessoire dat klaar staat voor ieder avontuur.

  Camelbak Hike online bij Travelbags.be

  De verschillende rugzakken met drinksysteem uit de Camelbak Hike collectie zijn verkrijgbaar bij Travelbags.be. Kies een model met een inhoud naar keuze en bestel deze eenvoudig en snel online. De backpacks zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen daarom mee op ieder avontuur. Bestel een exemplaar online bij Travelbags.be en ervaar het gemak van Camelbak.