9.5 85489 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Klein Lederwaren Castelijn & Beerens

  Castelijn & Beerens klein lederwaren

  De klein lederwaren van Castelijn & Beerens zijn prachtig, functioneel en van uitmuntende kwaliteit.

  Actieve filters:
  wis alle filters
  28 artikelen
  Sorteer:
  • Voor 23:59 besteld, maandag in huis
  • Gratis levering vanaf 20,-
  • Gratis ruilen & retour
  28 artikelen
  1 / 1

  Castelijn & Beerens is een Nederlands merk dat in 1945 werd opgericht door Walter Castelijn en Marinus Beerens. Deze vakmannen gebruikten hun kennis en expertise op het gebied van leerbewerking voor het maken van riemen, handtassen, portemonnees en horlogebandjes. Voor het maken van de lederwaren werden alleen de beste leersoorten gebruikt. Het leer is afkomstig van de huid van een stier, koe of kalf. De huiden worden schoongemaakt en gelooid, zodat ze als leer gebruikt kunnen worden. De kwaliteit van de huid heeft veel invloed op het uiteindelijke eindresultaat en is dus ontzettend belangrijk. Daarom inspecteert en selecteert Castelijn & Beerens iedere huid zorgvuldig voordat deze in productie wordt genomen. Hierdoor is iedere klant verzekerd van een goed product, of dit nu een tas, portemonnee, sleuteletui of paspoort is.

  Klein lederwaren van Castelijn & Beerens

  De klein lederwarencollectie van Castelijn & Beerens bestaat uit sleuteletuis en paspoorthoezen. Deze worden gemaakt van hoogwaardig leer en hebben een tijdloze uitstraling. Een sleuteletui is een handig accessoire dat ervoor zorgt dat sleutels op één plek kunnen worden opgeborgen. Ook voorkomt een dergelijke etui dat sleutels krassen achterlaten op bijvoorbeeld een telefoon. In de collectie van Castelijn & Beerens zijn verschillende varianten verkrijgbaar, van compact tot overzichtelijk. De sierlijke exemplaren zijn uiterst geschikt voor dames. Voor heren heeft het merk stoerdere varianten. Daarnaast heeft het merk paspoorthoezen. Deze beschermen het paspoort tegen krassen en bieden ruimte om bijvoorbeeld ook een vliegticket mee te nemen. Enkele exemplaren zijn zelfs voorzien van speciaal folie dat gegevens beschermd tegen uitlezen op afstand. Dit maakt een paspoortetui van Castelijn en Beerens een stijlvol en functioneel accessoire voor zowel dames als heren.

  Shop klein lederwaren van Castelijn & Beerens online

  Op Travelbags.be is een uitgebreide collectie klein lederwaren verkrijgbaar. Natuurlijk ontbreekt het oer-Hollandse merk Castelijn & Beerens niet in deze collectie. De prachtige sleuteletuis zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Bekijk de kwalitatieve lederwaren en bestel een item naar keuze online op Travelbags.be.