87628 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Dakine 101

  Dakine 101

  Dakine betekent 'het beste' en dat is precies wat zij wil laten zien met de Dakine 101 serie. Innovatieve, sportieve rugzakken van een hoogwaardige kwaliteit. 

  Het was 1979 toen Dakine in Hawai ontstond. De naam van het merk betekent letterlijk 'het beste'. En dat is precies waar het Hawaiaanse merk voor staat. Ze begonnen met het produceren van windsurfproducten, maar al snel werd het merk bekend door het maken van voetbanden die onverwoestbaar zijn. Het assoritiment werd al gauw uitgebreid met andere windsurf-gerelateerde accessoires. Inmiddels is het merk niet alleen geliefd onder professionele sporters, surfers of snowboarders maar onder een veel groter publiek.

  Dakine 101: functioneel & hip

  De Dakine 101 collectie wordt gekenmerkt door functionaliteit en sportiviteit. De rugzakken hebben hippe designs, kleuren en prints. Hun positieve imago hebben zij te danken aan de kwaliteit van de producten. Want, het moet natuurlijk wel 'het beste' zijn. De meeste modellen zijn voorzien van een laptop-sleeve zodat je eenvoudig een laptop kunt meenemen. De tassen zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.

  Rugzakken uit de serie Dakine 101 koop je bij Travelbags.be

  De rugtassen van Dakine staan al jarenlang bekend om hun hoogwaardige kwaliteit. En dat is precies wat Travelbags.be wil aanbieden. De rugzakken van Dakine 101 koop je veilig en snel, op Travelbags.be.