9.5 75345 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas Direct afrekenen
  Zoeken naar product of merk

  Kofferhoezen Delsey

  Delsey kofferhoezen

  Een kofferhoes van Delsey beschermt een koffer tijdens iedere reis tegen krassen en vlekken.

  Actieve filters:
  wis alle filters
  3 artikelen
  Sorteer:
  3 artikelen
  1 / 1

  Wie een nieuwe koffer koopt, wil natuurlijk dat deze zo lang mogelijk mooi blijft. Helaas worden koffers tijdens een reis wel eens vies of lopen ze hier en daar een kras op. Een kofferhoes van Delsey is dan een ideale uitkomst. Deze elastische hoezen geven iedere koffer extra bescherming en zorgen voor een opvallende uitstraling. Daarnaast zijn de Delsey hoezen herbruikbaar voor meerdere reizen. Dit maakt ze ook nog eens duurzamer dan het wrapfolie dat te vinden is op bijna iedere luchthaven. Het aanschaffen van een hoes voor een koffer is dan ook ongetwijfeld een aankoop waar men geen spijt van zal hebben. Wie op zoek is naar een leuke hoes kan deze uiteraard vinden bij het Franse merk Delsey.

  Stijlvolle hoezen

  Een kofferhoes van Delsey is praktisch en stijlvol tegelijk! Het merk maakt herkenbare hoezen die ervoor zorgen dat de koffer niet te missen is op de bagageband. Zo maakt het merk covers met een opvallende print die ongetwijfeld doet denken aan de Franse roots van het merk. De Eiffeltoren en de kleuren van de Franse vlag zijn optimaal gebruikt voor een vrolijk design. Daarnaast heeft het merk ook hoezen waarvan het design overeenkomt met een van de bestsellers onder de Delsey koffers: de Delsey Chatelet. Hierdoor is de koffer uiterst herkenbaar.

  Delsey kofferhoezen online kopen op Travelbags.be

  De kofferhoezen van Delsey zijn in verschillende formaten en designs verkrijgbaar op Travelbags.be. Doordat de hoezen elastisch zijn, passen ze vaak om meerdere formaten koffers. In de beschrijving van de hoezen is vaak te vinden voor welk formaat koffer de hoes allemaal geschikt is. Het is dan ook goed om deze informatie te controleren om zeker te weten dat de hoes past. Wanneer het formaat overeenkomt met de reeds aangeschafte koffer, kan de hoes worden besteld op Travelbags.be. Laat de vakantie maar komen!