9.5 77717 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Delsey U-Lite Classic 2

  Delsey U-Lite Classic 2

  Met U-Lite Classic biedt Delsey een elegante collectie koffers en accessoires met een uiterst lichtgewicht.

  2 artikelen
  Sorteer:
  2 artikelen
  1 / 1

  Delsey is een absolute expert op het gebied van bagage. Het merk bestaat sinds 1946 en heeft dus al ruim 70 jaar ervaring met het beschermen van persoonlijke spullen. De roots van het merk liggen in wereldstad Parijs. Deze beroemde stad met haar rijke geschiedenis en fantastische, archeologische objecten vormt een eindeloze bron van inspiratie voor het merk. De energie en klasse die de stad uitstraalt is terug te zien in het design van iedere koffer, tas en accessoire. Ook de U-Lite Classic 2 koffers zijn een perfect voorbeeld van het Delsey DNA.

  Delsey U-Lite Classic 2: licht en elegant

  Zoals de naam al door laat schemeren, zijn de U-Lite Classic 2 koffers van Delsey uiterst licht. Het lichte gewicht draagt bij aan een optimaal reiscomfort en laat genoeg ruimte en gewicht over om veel bagage mee te nemen. Aan ruimte geen gebrek, want de grote U-Lite koffers zijn uitbreidbaar met een rits. Voldoende ruimte voor wie graag veel meeneemt op vakantie en weer terug. De grote koffers en duffels zijn dan ook ideaal voor lange vakanties. Een weekend weg of een citytrip gepland? Kies dan voor een Cabin duffel of handbagage trolley. Ook toiletartikelen kunnen beschermd en in stijl worden meegenomen in een U-Lite Classic 2 toilettas. Verdeel bagage optimaal over de verschillende vakken en ga zo overzichtelijk op reis.

  Shop Delsey U-Lite Classic 2 koffers online

  De Delsey U-Lite Classic 2 koffers zijn prachtig om te zien en uiterst functioneel in gebruik. Deze polyester koffers en duffels kunnen tegen een stootje en zijn daardoor ideaal voor veelvuldig gebruik. Bekijk de prachtige collectie en maak een keuze uit de diverse modellen en kleuren. Bestel de persoonlijke favoriet online bij Travelbags.be en profiteer van snelle service en graits verzending. Veel plezier met shoppen!