87628 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  DSTRCT River Side

  DSTRCT River Side

  Met de allerdaagse tassen uit de River Side collectie van DSTRCT ga je altijd stijlvol op pad. De natuurlijke touch maakt iedere outfit compleet.

  Voor de geschiedenis van het Nederlandse merk, gaan we terug naar 1991, de handelsschool in Tilburg. Twee vrienden verwezenlijkte hun droom om een tassenlijn op te zetten. Deze kwam dan ook uit in 2016, in Brabant. Hier liggen de roots van het merk en dat is niet zo maar toeval. Brabant is namelijk het hart van de leerindustrie. De provincie had veel vee en daarom genoeg huiden om daar leer van te kunnen maken. Het merk DSTRCT maakt daarom alleen tassen die afgewerkt zijn met hoogwaardig leder.

  Een tas voor dagelijks gebruik

  Kies je een prachtige tas uit de DSTRCT River Side collectie, dan ga je voor kwaliteit. De tassen uit deze collectie zijn absoluut geschikt voor dagelijks gebruik. Sterker nog, de tassen worden gemaakt van hoogwaardig leder. Dit leer zorgt ervoor dat de tassen mooier worden naarmate je deze vaker gebruikt. Door middel van het subtiele kleurgebruik heeft deze serie een natuurlijke touch over zich en passen daarom bij iedere outfit. Een tas van het merk DSTRCT heb je voor het leven.

  Bekijk de River Side collectie online bij Travelbags.be

  Deze allerdaagse en natuurlijke collectie van DSTRCT bekijk je online bij Travelbags.be. Of het nu gaat om een shopper of een laptoptas, voor ieder is wat wils in deze prachtige maar brede collectie.