9.5 80260 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Eastpak Back To Wyoming

  Eastpak Back to Wyoming

  Back to Wyoming van Eastpak is de perfecte rugzak voor dagelijks gebruik. Deze stijlvolle backpacks zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar.

  Eastpak werd in 1952 opgericht en maakte destijds sterke duffels en backpacks voor het Amerikaanse leger. Omdat deze tassen veel moesten doorstaan, voldeden ze aan de hoogste kwaliteitseisen. Jaren later werden de militaire tassen gespot op de campus van een Amerikaanse universiteit. In 1976 bracht Eastpak daarom een speciale schooltas op de markt, genaamd de Padded Pak’r. Dit model groeide uit tot een iconische rugtas die nog steeds favoriet is bij scholieren wereldwijd. Kenmerkend voor het merk is het gebruik van duurzaam, oersterke materialen zoals polyester, nylon en canvas. Ook de populaire Back to Wyoming collectie is gemaakt van vrijwel onverwoestbaar materiaal.

  Back to Wyoming: perfect voor iedere dag

  De Back to Wyoming collectie van Eastpak kenmerkt zich door minimalistisch design en ultieme functionaliteit. Het design doet denken aan de iconische Padded Pak’r en is dan ook zeer geschikt als schooltas. Dat is niet het enige, ook voor een dagje uit of om mee te nemen naar het werk is een Back to Wyoming backpack perfect. Laptops tot en met veertien inch zijn altijd en overal beschermd in het daarvoor bestemde laptopvak aan de achterkant van de tas. Dit speciale laptopvak is zeer toegankelijk, waardoor een laptop in een handomdraai in en uit de tas gehaald kan worden. De leren onderkant van de tas zorgt voor extra bescherming, stevigheid en een stijlvolle look. Verdeel persoonlijke items over het hoofdvak en het kenmerkende voorvak. Georganiseerd naar school, werk of een dagje uit is nog nooit zo eenvoudig geweest.

  Shop Back to Wyoming backpacks online

  De Eastpak Back to Wyoming collectie is perfect voor wie stijl en functionaliteit wil combineren. Deze stoere backpacks zijn in verschillende kleuren en prints verkrijgbaar. De leren details zorgen voor een optimale afwerking en een complete look. Bestel een tas naar keuze online bij Travelbags.be en ga georgiseerd op weg.