Eastpak Padded Pak'r, de bestseller van Eastpak

'Built to resist', dat is al zo'n 50 jaar het motto van het Amerikaanse merk Eastpak. Onder de naam 'Eastern Canvas Products' produceerde Eastpak in eerste instantie tassen voor het leger.

Favoriet uit de Eastpak collectie: Padded Pak'r

Het viel de zoon van de producent op dat veel studenten een legertas als schooltas gebruikten. Hij wist zijn vader te overtuigen om rugzakken te maken die echt geschikt waren voor schoolboeken. Hierin was Eastpak de eerste en de oersterke Eastpak Padded Pak'r dagrugzak is een 'schoolvoorbeeld' van zo'n rugzak en inmiddels een echte klassieker en bestseller die tegen een stootje kan. Oersterk, zeer populair en vrijwel onverwoestbaar!

De Eastpak Padded Pak'r: oersterke rugzakklassieker in vele hippe varianten en kleuren

De Eastpak Padded Pak'r is de bekendste en meest gedragen rugzak van Eastpak en een van de populairste rugtassen onder schoolgaande jeugd. Het is een echte klassieker, maar wel altijd vernieuwend qua kleur en prints, design en materiaalgebruik. De oersterke rugzak van canvas is als het ware gemaakt voor dagelijks gebruik en heel gewild als schooltas. Het hoofdvak van de rugtas biedt voldoende ruimte voor schoolboeken en documenten in A4-formaat. Het ritsvak aan de voorzijde is ideaal voor kleinere spullen zoals een etui, pennen, rekenmachine, smartphone en sleutels. Zelfs als de rugzak volgepakt is, blijft het draagcomfort van de Eastpak Padded Pak'r uitstekend. Bovendien zijn het rugpaneel en de verstelbare schouderbanden gevoerd en voorzien van een antisliplaag. Het canvas van Eastpak oogt stoer en is zo sterk, dat je hier van Eastpak 30 jaar garantie op krijgt. Tegenwoordig is er ook een stijlvolle leren rugzakvariant van de Padded Pak'r.

De sterke Eastpak Padded Pak'r vind je bij Travelbags

Ga je liever voor een rustige unikleur of wordt het dit keer eens een verrassende en opvallende seizoensprint? Voor welke variant en uitvoering van de Eastpak Padded Pak'r je ook gaat en welk design je ook neemt, je kiest voor een robuuste rugzakklassieker die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Van onverwoestbaar canvas of van stijlvol leer: je vindt je favoriete Eastpak Padded Pak'r rugzak bij ons en je hebt hem gegarandeerd snel in huis!