9.5 86852 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Eastpak Rowlo

  Eastpak Rowlo

  De Rowlo rugzakken van Eastpak zijn stoer en hierdoor erg geliefd bij zowel mannen als vrouwen. Naast stoer is een Rowlo tas ook nog eens uitermate stijlvol.

  1 artikelen
  Sorteer:
  1 artikelen
  1 / 1

  Eastern Canvas Products, zo heette Eastpak toen het merk in 1952 het Amerikaanse leger voorzag van oersterke tassen. Vanaf de jaren ‘70 werd het merk pas echt bekend dankzij het produceren van de befaamde Padded Pak’r. Deze iconische rugzak heeft grote invloed gehad op het succes en de bekendheid van het merk. Ook in de meest nieuwe collecties is de Padded Pak’r nog steeds aanwezig, hoewel het assortiment tegenwoordig uitgebreid is met reisbagage en accessoires. Een tas of accessoire van Eastpak is de perfecte metgezel voor ieder avontuur.

  Eastpak Rowlo: Stijlvol en stoer

  De Rowlo rugzakken van Eastpak zijn zeer populair bij mannen en vrouwen. De leren details op deze stevige polyester rugzak maken de tas erg stoer en stijlvol tegelijk. De ruime tas heeft voldoende ruimte voor documenten, een 16” laptop en andere persoonlijke eigendommen. Dit maakt de Rowlo erg geschikt voor dagelijks gebruik naar school, naar het werk of voor een dag uit. De tas biedt een groot draagcomfort dankzij het gewatteerde rugpaneel en de stevige schouderbanden die in lengte verstelbaar zijn. De Rowlo tassen zijn verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties zodat er voor iedereen een geschikte Rowlo rugzak te vinden is.

  Eastpak Rowlo backpacks bij Travelbags.be

  Travelbags.be biedt een diverse collectie Eastpak Rowlo rugzakken. Deze handige backpacks maken van iedereen een avonturier. Bestel snel en eenvoudig op Travelbags.be, dan kan het avontuur direct beginnen!