9.5 86852 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Eastpak Traf'ik 4

  Eastpak Traf'ik 4 collectie online

  De Traf'ik 4 reisbagage van Eastpak is speciaal ontworpen om je comfortabel naar je bestemming te brengen. Dankzij de soepele wielen manoeuvreer je moeiteloos over de luchthaven.

  In 1952 is het toonaangevende merk Eastpak begonnen met het ontwerpen van sterke duffels en backpacks voor het Amerikaanse leger. De tassen moesten veel doorstaan en dus voldoen aan de strengste kwaliteitseisen van het Amerikaanse leger. De tassen werden door een Amerikaanse universiteit gesignaleerd, wat voor Eastpak dé uitgelezen kans was om hierop in te spelen met een speciale rugzak: de Padded Pak'r. Deze iconische rugzak is tot de dag van vandaag wereldwijd nog steeds een favoriet onder de scholieren! Kenmerkend voor de tassen en alle reisbagage van Eastpak is de uitmuntende kwaliteit en het gebruik van oersterke materialen zoals polyester, nylon en canvas. De Traf'ik 4 collectie is gemaakt van 100% polyester en is ook nog eens 100% veganistisch. 

  Eastpak Traf'ik 4 collectie: comfortabel, licht en stijlvol

  De Eastapk Traf'ik 4 collectie van Eastpak is kenmerkt zich door het stijlvolle, minimalistische design en de meest praktische functionaliteiten. Voor een weekendje weg, citytrip of een langere vakantie: de Eastpak Traf'ik koffer is voor elke tirp jouw favoriete metgezel. De collectie bestaat uit handbagage koffers tot grote koffers in verschillende kleuren. Dankzij de 360 graden draaiende wielen manoevreer je moeiteloos over de luchthaven. Deze zachte koffers bieden voldoende ruimte voor het meenemen van al je bagage tijdens je trip. In het voorvak bewaar je eenvoudig je belangrijke persoonlijke eigendommen, zodat je dit snel en makkelijk bij de hand hebt. De Traf'ik 4 reisbagage zijn gemaakt van sterk, slijtvast en waterafstotend materiaal. Een Traf'ik 4 reistas is dus geschikt voor jarenlang plezier, tijdens welke reis dan ook! Kenmerkend aan de Traf'ik 4 collectie zijn de soepele, 360 graden draaidende wielen, waardoor je moeiteloos de koffer met je meeneemt.

  Shop Eastpak Traf'ik 4 koffers online bij Travelbags.be

  De reiscollectie van Eastpak biedt alles wat je nodig hebt, voor welke reis dan ook. Ga je liever voor een hardschalige koffer of een praktische reistas? Ook deze vind je in de collectie van Eastpak! De complete collectie bestaat uit praktische handbagage koffers tot aan grote reiskoffers, ontworpen in basic kleuren tot aan opvallende designs! Neem je bagage mee in de Eastpak Traf'ik 4 reistas en laat de reis maar beginnen! Bekijk de uitgebreide Traf'ik 4 collectie van Eastpak online bij Travelbags en ga op reis met een deze lichtgewicht koffer.