9.5 82864 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Eastpak Tranzshell

  Eastpak Tranzshell

  De Tranzshell koffers van Eastpak vormen de eerste serie hardschalige koffers die het merk gemaakt heeft. De koffers zijn lichtgewicht en zeer stevig.

  15 artikelen
  Sorteer:
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Gratis levering vanaf 20,-
  • Gratis ruilen & retour
  15 artikelen
  1 / 1

  Het uitgebreide assortiment van Eastpak vond in 1952 zijn oorsprong in Amerika. Hier tekende het merk onder de naam Eastern Canvas Products een contract met het Pentagon. Eastern Canvas Products vervaardigde rugzakken en duffles van uitmuntende kwaliteit voor de Amerikaanse militairen. Kwaliteit en duurzaamheid waren erg belangrijk voor deze ontwerpen, aangezien de tassen veelvuldig gebruikt werden in de strijd. Eastpak is eigenlijk nooit meer afgeweken van die twee belangrijke pijlers. Het merk bracht in de jaren ‘70 de iconische Eastpak rugtas op de markt. Deze schooltas werd een daverend succes en is sindsdien kenmerkend voor het assortiment van Eastpak. Inmiddels bestaat het veelzijdige assortiment ook uit reistassen, koffers en accessoires.

  Lichtgewicht Eastpak Tranzshell koffers

  De Tranzshell serie is de eerste serie hardschalige koffers van Eastpak. Deze koffers zijn gemaakt van een bijzonder materiaal. Door schuim en polyamide te combineren weet het merk een geheel eigentijdse uitstraling te creëren. De combinatie van de materialen zorgt ervoor dat de Tranzshell koffers lichtgewicht zijn, zonder in te leveren op stevigheid. De koffers hebben een handige tweedeling waardoor bagage georganiseerd op de plek van bestemming aankomt. De ritssluiting zorgt voor flexibiliteit tussen de schalen, maar biedt ook veiligheid doordat de ritsen in het TSA-slot kunnen vallen. Zo biedt Eastpak de vertrouwde functionaliteit en kwaliteit.

  Voor iedere reis een Eastpak Tranzshell

  Een ruim assortiment Eastpak Tranzshell koffers is verkrijgbaar bij Travelbags.be. De koffers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Het kleinste model voldoet aan de IATA norm, waardoor deze vlotte koffer meegenomen mag worden als handbagage. De grotere modellen zijn ideaal voor een middellange of lange vakantie. Alle formaten zijn verkrijgbaar in opvallende kleuren en kunnen hierdoor met elkaar gecombineerd worden.