9.5 86887 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Hartmann

  Hartmann

  Nu Shoppen

  Hartmann: Puur vakmanschap

  In het jaar 1877 is het merk Hartmann door Joseph S. Hartmann in Milwaukee, Wisconsin opgericht. Al meer dan 135 jaar is het merk Hartmann gespecialiseerd in het maken van reiskoffers en lederwaren. Volgens Hartmann moeten de tassen en koffers symbool staan voor uitmuntendheid. Het merk is dan ook een favoriet bij welvarende reizigers die van elegante ontwerpen, kwaliteit en robuustheid houden. In 2012 is het merk Hartmann overgenomen door het merk Samsonite, waardoor nog meer productkennis benut kan worden. 

  Collectie Hartmann: “Luggage so fine it will stand as a symbol of excellence”

  Het merk Hartmann heeft een liefdesrelatie met reizen, wat duidelijk te zien is in de collectie met innovatieve en iconische ontwerpen. Door de jaren heen blijft het merk herkenbaar door het onberispelijke vakmanschap, het gebruik van luxe materialen en de kennis die het merk heeft van de meest veeleisende reizigers. De Hartmann 7R Master serie beschikt dan ook over klassieke koffers met een karakteristieke aluminium behuizing. Daarnaast is de 7R Master serie vakmanschap ten top, aangezien er meer dan 250 processen nodig zijn om één 7R Master koffer te creëren. Een andere serie koffers van uiterst revolutionair Curv materiaal is de 7R serie van Hartmann. De deftige en luxe koffers zijn licht van gewicht, sterk en schokbestendig. Ook is er een serie beschikbaar met allemaal Amerikaanse klassiekers. De Tweed Belting serie is namelijk geïnspireerd om eeuwenoud klassiek tweed dat bekend staat om de lange levensduur. Gecombineerd met Amerikaans plantaardig gelooid leer, is dit een serie waar je tegen gezegd kan worden. Daarnaast is er een meer zakelijke serie beschikbaar, de J Biznes die bestaat uit slimme ontwerpen voor slimme reizigers. De luxe zakelijke tassen en koffers zijn dan ook uitermate geschikt voor de on-the-go professionals. Verder is de Pembroke serie voorzien van prachtige duffels in Italiaanse stijl. De duffels met vintage look zijn dan ook gemaakt van het beste Italiaanse leer. Vergeet niet dat de reis even belangrijk is als de bestemming zelf, dus ga voor luxe reisproducten om de reis aangenamer te maken.

  Koop Hartmann koffers en tassen op Travelbags.nl

  Voor een luxe Hartmann koffer of tas ben je bij Travelbags zeker aan het juiste adres. De collectie van Hartmann is namelijk met uitmuntend vakmanschap gemaakt en dit is zeker te zien aan de prachtige producten. Een luxe koffer of tas bestel je gemakkelijk online op Travelbags.nl. Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis.