9.5 85918 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Hartmann 7R Master

  Hartmann 7R Master

  De Hartmann 7R Master koffers zijn prachtige designklassiekers. Deze tijdloze trolleys zijn gemaakt van luxe aluminium.

  8 artikelen
  Sorteer:
  8 artikelen
  1 / 1

  Het premium merk Hartmann biedt puur vakmanschap op het gebied van luxe koffers. Het prestigieuze merk werd in 1877 opgericht door Joseph S. Hartmann. Vanuit Milwaukee, Wisconsin maakte deze kofferproducent luxe koffers voor welgestelde reizigers. Het doel was om bagage-items te maken die zó verfijnd waren dat ze een symbool voor luxe zouden zijn. Ieder item moest daarom voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Het duurde niet lang voordat het merk populair werd bij de upper-class reiziger. Premium kwaliteit, extreme stevigheid en een stijlvol design waren en zijn dan ook drie eigenschappen die de koffers van Hartmann perfect omschrijven. Door innovatie en authentiek vakmanschap optimaal te combineren, weet het merk nog steeds als geen ander hoe het luxe koffers kan maken. Een ultiem voorbeeld van een dergelijke, luxe koffer is de 7R Master, de aluminium variant op de 7R collectie.

  7R Master: aluminium koffers

  De 7R Master collectie voldoet aan de hoogste design- en kwaliteitseisen. Deze fantastische serie wordt gemaakt van tijdloos aluminium met een luxe uitstraling. Het productieproces van ieder item bestaat uit meer dan 250 individuele processen, waardoor klasse gegarandeerd is. Liefhebbers van tijdloze schoonheid zullen meteen verliefd worden op deze schitterende collectie die functionaliteit en design optimaal combineert. Door de tijdloze, robuuste uitstraling van het aluminium zijn deze Hartmann koffers uiterst geschikt voor de zakelijke reiziger die frequent op reis is. De georganiseerde inpakmogelijkheden maken overzichtelijk reizen eenvoudiger dan ooit. Kies voor een aluminium-look of ga voor een elegante rosékleurige koffer. De koffers hebben kenmerkende, cognac kleurige details zoals ritsen en handvatten die de luxe look compleet maken. Uiteraard kan er ook gekozen worden uit diverse formaten. Zo kan iedereen reizen met een aluminium Hartmann koffer die bij de persoonlijke wensen past.

  Bestel aluminium Hartmann 7R Master koffers online

  De Hartmann 7R Master collectie is een echte designklassieker die de harten van reizigers ongetwijfeld sneller laat kloppen. Bekijk deze stijlvolle collectie bij Travelbags.be en kies een favoriete kleur en formaat. Combineer bijvoorbeeld een handbagagemodel met een incheck formaat voor een complete, prestigieuze look.