9.5 81471 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Trolleys Hartmann

  Hartmann trolleys

  Luxe, elegant en prestigieus, dat zijn trolleys van Hartmann. Trolleys van dit exclusieve merk zijn onmisbaar voor de frequente reiziger.

  BUITENKANT

  Hard
  + Optimale bescherming van de inhoud
  + Goed bestand tegen vocht & water
  - Materiaal is weinig flexibel (lastig opbergen)

  Zacht
  + Vaak lichter dan harde koffers
  + Extra vakken voor o.a. tickets
  + Flexibel materiaal (makkelijker opbergen)
  - Inhoud wordt minder goed beschermd
  - Minder goed bestand tegen vocht en water
  AANTAL WIELEN

  De wielen onder uw trolley zorgen er voor dat u uw trolley niet hoeft te tillen. Bij 2 wielen kantelt u de trolley achterover om deze te vervoeren. Een trolley met 4 wielen is wendbaar en kunt u rechtop laten staan om te vervoeren, dit kan bijv. handig zijn wanneer u reist met een trein of bus, maar ook wanneer u uw rug of armen minder wilt of kunt belasten.
  INHOUD

  0 - 30 liter
  Geschikt als handbagage of voor een korte trip

  31 - 60 liter
  Geschikt voor een weekend weg tot een midweek

  61 - 90 liter
  Geschikt voor een vakantie van 1-2 weken

  91 - 120 liter
  Geschikt voor een vakantie van 2-3 weken

  120 liter
  Geschikt voor een rond- of wereldreis (> 3 weken)
  GEWICHT

  Hoe lichter uw bagage, des te meer u mee kunt nemen. Let altijd goed op het maximaal toegestane gewicht dat u mee mag nemen tijdens het vliegen om bijbetalen voor uw bagage te voorkomen.

  Wij spreken van lichtgewicht als de handbagage trolley uit een serie minder dan 2,5 kg weegt.
  HOOGTE

  Handbagage t/m 56cm: Deze trolleys zijn geschikt als handbagage.

  57 t/m 67 cm: Kleine tot middelgrote trolleys die gebruikt kunnen worden voor korte vakanties geschikt voor 10-15 kg bagage.

  68 t/m 76 cm: Middelgrote tot grote trolleys, kunnen gebruikt worden voor 1,5 - 3 weken vakantie en zijn geschikt voor 15-20 kg bagage.

  77 t/m 87 cm: Grote trolleys, voor lange reizen en meer dan 20 kg bagage.
  SLUITING

  Vaste sluiting: Een vaste sluiting, ook wel kliksluiting genoemd zijn verkrijgbaar op een aantal harde trolleys. De sluiting klemt de beide schalen vast aan elkaar, ze "klikken" vast.

  Ritssluiting: De meeste trolleys zijn voorzien van een ritssluiting. Voordeel hiervan is dat bij een harde trolley de schalen ten opzichte van elkaar kunnen bewegen, hierdoor is de trolley beter bestand tegen harde stoten.
  TYPE SLOT

  Cijferslot
  Dit is een slot waarmee u de trolley af kunt sluiten met een 3 cijferige combinatie.

  TSA (cijfer)slot
  Een TSA (cijfer)slot is verplicht voor de USA. Dit is een speciaal slot dat door de douane geopend kan worden, zonder dat ze de trolley open hoeven te breken.

  Sleutelslot
  Hierbij sluit u de trolley af met een sleutelslot.
  b>AANBEVOLEN VOOR

  Dit filter kan helpen om te bepalen hoe groot een trolley moet zijn qua volume of afmetingen

  Weekendtrip
  Voor een weekend weg tot een midweek heeft u voldoende aan een koffer tot 60 liter

  (Zomer-)vakantie
  Voor een vakantie van 2 tot 3 weken is een trolley tussen de 60 en 90 liter voldoende.

  Wereldreis
  Ga je lang op reis (meer dan drie weken) dan adviseren wij een trolley van meer dan 90 liter
  MATERIAAL

  Het materiaal bepaald in grote mate het gewicht van de trolley, daarnaast zit er verschil in de kwaliteit van het materiaal.

  Harde trolleys
  Beste kwaliteit: Aluminium, Curv, Polycarbonaat en Tegris
  Lichtst: Curv, Tegris, Polycarbonaat
  Minste kwaliteit: ABS

  Zachte trolleys
  Beste kwaliteit: Polyester, Leer
  Lichtst: Nylon, Polyester
  Minste kwaliteit: PU
  Actieve filters:
  wis alle filters
  18 artikelen
  Sorteer:
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Gratis levering vanaf 20,-
  • Gratis ruilen & retour
  18 artikelen
  1 / 1

  Reizigers die op zoek zijn naar een stijlvolle, luxe trolley zijn bij Hartmann aan het juiste adres. Dit traditionele merk maakt fraaie trolleys voor reizigers die hoge eisen stellen aan uitstraling en comfort. Dit doet het merk al sinds het allereerste begin in 1877, toen het door Joseph S. Hartmann werd opgericht in Milwaukee, Wisconsin. Een enorm succes bij welvarende reizigers, want de luxe reiskoffers en lederwaren van Hartmann staan voor uitmuntendheid.

  Reizen in stijl

  De kennis van Hartmann werd in 2012 uitgebreid toen het merk werd overgenomen door Samsonite. Ook Samsonite is al bijna een eeuw actief in de reisbagage-branche en weet dan ook als geen ander waar een goede trolley aan moet voldoen. De invloed van het moedermerk is terug te zien in de 7R trolleys, die gemaakt zijn van gepatenteerd Curv materiaal. Curv is een speciale technologie die gebaseerd is op speciaal thermoplastisch materiaal dat bestaat uit geweven lagen polypropyleen. Dit materiaal wordt onder andere gebruikt voor de productie van skates, ski's en kogelwerende vesten en is dan ook ontzettend sterk, licht in gewicht, krasbestendig en impactresistent. Het materiaal is ruim vijf jaar onderzocht en getest door Samsonite voordat de eerste Curv-koffers werden geproduceerd. Dat de Hartmann trolleys nu ook gemaakt worden van dit revolutionaire materiaal is dan ook niet gek. De eigenschappen van het materiaal passen namelijk perfect bij de kwaliteit die Hartmann wil bieden. Naast deze koffers heeft het merk ook karakteristieke, aluminium koffers in het assortiment. Deze worden met de hand gemaakt, wat vraagt om meer dan 250 unieke processen. Vakmanschap die onherroepelijk leidt tot uitmuntende kwaliteit, dat is de 7R Master aluminium trolley van Hartmann.

  Bestel een Hartmann trolley online

  De exclusieve trolleys van Hartmann zijn online verkrijgbaar op Travelbags.be. Deze luxueuze trolleys zijn de ideale reisgezel en bieden optimaal comfort en gebruiksgemak. Bestel een Hartmann trolley naar keuze online op Travelbags.be en ervaar de luxe van een prestigieuze koffer.