Inyati

De tassen van het merk Inyati zijn volledig vegan en ze zijn PETA-approved. Dankzij de stijlvolle en modieuze collectie van Inyati kun jij stijvol en zonder schuldgevoel de show stelen. De collectie bestaat uit crossbody tassen, handtassen en opvallen eyecatchers. Bestel vandaag jouw nieuwe Inyati bij Travelbags en ontvang deze de eerst volgende werkdag in huis.

Inyati collectie

Het vegan tassenmerk Inyati is van Duitse afkomst en bestaat uit een uitgebreide en trendy collectie tassen. De tassen van INYATI zijn gemaakt van vegan leather (PU). Ook zijn de Inyati tassen PETA-Approved. Dit betekent dat er voor de productie van deze tas geen dierlijke materialen zijn gebruikt. Inyati tassen hebben een high-end fashion uitstraling en een verrassende commerciële verkoopprijs. Het merk is opgericht door een klein en creatief team van ontwerpers in Duitsland. Zij zijn geïnspireerd door het leven, het reizen en de liefde voor mode met elkaar te combineren. De collectie van Inyati bestaat uit onder andere handtassen, schoudertassen en crossbody tassen voor de modebewuste vrouw met liefde voor vegan.

Inyati: Stijlvol, speels en onafhankelijk

De tassen van Inyati zijn de perfecte combinatie tussen stijlvol, vrouwelijk, edgy, maar ook stoer, chic en speels. Zo is er voor elke stemming of gelegenheid een perfecte tas te vinden. De tassen van Inyati zijn gemaakt van vegan leer. Wat is 'vegan leer' precies? Vegan leer heeft een uitstraling van leer en het materiaal voelt ook zo aan. Alleen is het daadwerkelijk geen 'echt' leer, maar PU. Maar waarom wordt het dan vegan leer genoemd? Bij de productie van de tassen worden geen dierlijke materialen gebruikt. De tassen van Inyati worden dus op een duurzame en eerlijke manier geproduceerd en zijn daarom 100% vegan. Vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen zijn hoog in het vaandel bij het merk. Ook zijn de tassen tot in detail afgewerkt met bijzondere details voor een exclusieve en trendy uitstraling.

Vegan tassen van Inyati online bestellen bij Travelbags.be

De stijlvolle en duurzame tassen van Inyati zijn online te bestellen bij Travelbags.be. De strakke, stijlvolle designs zijn er voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een handtas, schoudertas of crossbody tas in een opvallend of stijlvol design: Inyati heeft het in de collectie! Shop een favoriet uit de collectie en ervaar de hoogwaardige kwaliteit, de stijl en ga stijlvol op pad met een vegan tas van Inyati! Veel plezier met shoppen!