Inyati tassen

De tassen van Inyati zijn stijlvol en speciaal gemaakt voor de modebewuste vrouw met liefde voor vegan.

Ontdek de Inyati collectie

Maak kennis met de vegan tassen van Inyati. Dit Duitse merk weet als geen ander een prachtige collectie damestassen te produceren. Het merk is opgericht door een klein en creatief team in Duitsland. De collectie wordt geïnspireerd door het leven, reizen en liefde met elkaar te combineren. De collectie tassen bestaat onder andere uit schoudertassen, handtassen en crossbody tassen.

Stijlvolle, vegan tassen van Inyati

De collectie tassen van Inyati bestaan uit handtassen, schoudertassen en crossbodytassen en worden ontworpen op basis van de laatste modetrends. Bijzonder aan de Inyati collectie is het materiaal, ze zijn namelijk allemaal gemaakt van vegan leer. Maar wat is nu precies Vegan leer? Vegan leer ziet eruit als leer, maar het voelt anders dan 'echt' leer. Bij het produceren van de tassen worden er namelijk geen dierlijke materialen gebruikt. Om deze reden zijn de Inyati tassen gemaakt van Vegan leer, op een eerlijke en duurzame manier. De tassen zijn uniek en hebben allen wat bijzonders. Of het nu de print, kleuren of het model is: Inyati heeft niets anders dan stijlvolle tassen voor de modebewuste vrouw. Met een tas uit deze collectie maak je je outfit compleet en ga je stijlvol op pad.

Bestel online een Inyati tas online bij Travelbags.be

Kies uit een van de stijlvolle en vegan tassen uit de collectie van Inyati en ervaar de hoogwaardige kwaliteit, de stijl en het vegan leer! Een Inyati tas is een absolute eyecatcher en maakt jouw outfit compleet.