Jack Wolfskin rugzakken

Met een Jack Wolfskin backpack kan zeker bewust en actief genoten worden van de natuur. Er zijn diverse soorten en maten rugzakken van dit merk om te gebruiken tijdens verschillende outdooractiviteiten.

Ontdek de Jack Wolfskin rugzakken collectie

Jack Wolfskin, al meer dan dertig jaar het outdoormerk bij uitstek. Het Duitse merk Jack Wolfskin is namelijk opgericht in het jaar 1981 door Ulrich Dausien en is helemaal thuis in outdoor. Het merk is op zoek naar avonturen en wordt hierbij gedreven door de passie om goede kwaliteit producten te maken. De producten moeten functioneel zijn, bescherming bieden, comfortabel zijn, warm en droog houden en betrouwbaar zijn voor vele jaren. Het assortiment is in de loop der jaren flink uitgebreid met onder andere rugzakken, wandelschoenen, kleding, tenten en slaapzakken.

Jack Wolfskin rugzakken collectie

De collectie rugzakken van het merk Jack Wolfskin zorgen ervoor dat je optimaal kan genieten van wat de natuur te bieden heeft. Bij Jack Wolfskin ben jenamelijk aan het juiste adres voor trekking-rugzakken, daypacks, wandelrugzakken en sportrugzakken. Daarnaast zijn er ook rugzakken verkrijgbaar speciaal ontwikkeld voor kinderen. Verder zijn er ook rugzakken die plaats bieden aan een laptop. Welke rugzak jekiest maakt niet uit, want alle backpacks zijn van zeer hoge kwaliteit, innovatief en functioneel. Backpacks van Jack Wolfskin zijn te herkennen aan het logo met wolfspoot. Kortom, voor iedere outdoorfanaat of natuurliefhebber is een Jack Wolfskin backpack zeker een must.

Koop een Jack Wolfskin backpack online op Travelbags.be

Een ruime keuze Jack Wolfskin rugzakken geschikt voor diverse outdooractiviteiten zijn online te bestellen bij Travelbags. Kies het juiste model bij de outdooractiviteit van jouw voorkeur en bestel vandaag nog, zodat de rugzak de volgende werkdag al bij jethuis is. Onverhoopt toch niet tevreden (en die kans achten we klein), dan kunt je de rugzak kosteloos ruilen of retourneren.