9.5 85542 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Kipling Alvar

  Kipling Alvar schoudertas

  Kipling schoudertas kopen? Ga voor de Kipling Alvar! Deze schoudertas uit de collectie van Kipling is een van de favorieten! 

  Categorieën
  1 artikelen
  Sorteer:
  1 artikelen
  1 / 1

  Kipling schoudertas kopen? Ga voor de Kipling Alvar. 

  Kipling staat bekend om passie, creativiteit en ondernemingsgeest. Dit is in alle rugzakken, tassen, schoudertassen, reistassen en portemonnees van Kipling terug te zien. Ook in de Alvar collectie. De Kipling Alvar collectie bestaat uit een uitgebreide serie schoudertassen voor vrouwen! Deze schoudertassen zijn compact, praktisch en functioneel in gebruik. De Alvar schoudertas van Kipling is ideaal voor dagelijks gebruik. De schoudertas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints, zo is er voor iedere vrouw een metgezel te vinden. Dankzij de goed georganiseerde vakken is het meenemen van je portemonnee, mobiele telefoon, sleutels en andere kleine benodigdheden geen enkel probleem. Draag de Alvar schoudertas op de schouder of crossbody! 

  Kipling Alvar schoudertas online bestellen bij Travelbags.be

  Het creative, compacte formaat van de Alvar is perfect voor dagelijks gebruik of een avondje uit. Kies een favoriete kleur uit het assortiment en ga in stijl op pad met de Kipling Alvar schoudertas! Uiteraard ontbreekt het welbekende Kipling-aapje ook niet bij deze schoudertas. Veel plezier met shoppen!