Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retourneren

Logo 1

Klamboe

Wanneer je op vakantie gaat is het fijn om ongedierte en instecten op afstand te houden. Met een reisklamboe of muskietennet van Care Plus kun onbezorgd van jouw vakantie genieten. De klamboe zit in een compacte verpakking zodat er altijd ruimte is in jouw bagage om dit mee te nemen.

Klamboe's

Ga je op vakantie naar een land waar veel ongedierte of insecten aanwezig zijn en wil jij rustig van jouw nachtrust kunnen blijven genieten? Dan is een klamboe of muskietennet geen overbodige luxe! De reisklamboe's van het merk Care Plus uit ons assortiment zitten in een compacte verpakking zodat deze gemakkelijk meegenomen kunnen worden in de bagage. Naast de één- en tweepersoons muskietennetten, zijn er ook speciale hoofdnetten die bescherming bieden.

Verschillende muskietennetten

Afhankelijk van het soort reis dat je gaat maken, kunnen er verschillend eisen gesteld worden aan een reisklamboe. Zo vind je in ons assortiment zowel eenpersoons klamboe's als tweepersoons klamboe's. Naast de formaten vind je ook muskietennetten met diverse vormen terug in het Travelbags assortiment. Bekijk de voor- en nadelen van de solobox klamboe, de belvormige klamboe of wedge klamboe. Vrij vertaald: een rechthoekig, kegelvormig of driehoek mustkietennet.

Bestel jouw reisklamboe online

Ga je binnenkort op reis of ga je van de Nederlandse natuur genieten, zonder dat je last hebt van insecten en ongedierte? Bestel dan vandaag nog jouw muskietennet online bij Travelbags. Vandaag besteld is ook vandaag verzonden. Bij een bestelling vanaf €20 wordt jouw klamboe gratis verzonden.