Voor 22.59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retour

Logo 1

Leonard Heyden toilettassen

Toilettassen van het duitse merk Leonhard Heyden zijn vervaardigd uit hoogwaardig rundleder, samen met de klassieke vormen zorgt dit voor een stijlvolle uitstraling.

Leonhard Heyden toilettassen

Leonhard Heyden is een traditioneel, Duits merk met jarenlange ervaring in de lederwarenbranche. Het begon allemaal met een kleine winkel die in mei 1891 werd geopend door Ferdinand Heyden. De winkel had een eigen leerlooierij en de productie werd dan ook volledig handmatig gedaan. Eerst werden de huiden gelooid, zodat ze niet meer verteren. Tijdens het looien worden de eiwitten in de huid onoplosbaar gemaakt, waardoor het leer een lange levensduur krijgt. Vervolgens worden de huiden gewassen en bewerkt totdat ze de gewenste kleur, soepelheid en structuur hebben. Het leer is klaar om te worden gebruikt en wordt vervolgens gesneden, genaaid en zorgvuldig afgewerkt. Op deze manier ontstaan al meer dan een eeuw de tassen van Leonhard Heyden.

Robuuste toilettassen

Iedere toilettas uit de collectie van Leonhard Heyden is een aankoop voor het leven.Hoogwaardige leersoorten, een klassiek design en functioneel gebruiksgemak maken een toilettas optimaal. De toilettassen van het merk worden gekenmerkt door de robuuste, sportieve en authentieke look. Deze kleine lederwaren kunnen ook prima gecombineerd worden met de andere tassen uit de stijlvolle collectie.

Leonhard Heyden toilettassen bestel je online bij Travelbags.be

Wie op zoek is naar een stijlvolle en kwalitatieve toilettas kan ongetwijfeld een geschikt item vinden in de prachtige collectie van Leonhard Heyden. Deze is verkrijgbaar op Travelbags.be. Hier bestel je veilig en eenvoudig online.