9.5 83546 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Lyle & Scott

  Lyle & Scott

  Lyle & Scott is een Schots merk, opgericht in 1874. Het merk staat voor individualiteit en sportiviteit. Dit is terug te zien in de rugzakken en tassen van het merk

  Lyle & Scott

  Lyle & Scott is een Schots merk, opgericht in 1874 door William Lyle en Walter Scott. De focus lag bij de oprichting op smart casual knitwear, maar tegenwoordig richt het merk zich op de sportieve herenmode en kindermode op de golfsector. Het merk Lyle & Scott heeft de afgelopen 10 jaar een reputatie opgebouwd voor het maken van hoogwaardige kleding. Door al het succes hebben ze samenwerking gehad met Christian Dior, Chanel en Yves Saint Lauren. In de jaren zestig kwam het merk tot stand en is tot op de dag van vandaag nog steeds een groot succes. Sportief ontworpen items met invloeden uit de golfwereld. De Lyle & Scott collectie bestaat uit, tassen, rugzakken, heuptassen en reistassen.  

  Lyle & Scott tassen

  In alle items van Lyle & Scott is telkens een kenmerkende logootje terug te vinden. Het gouden arend logo staat symbool voor een golfterm, waardoor de oorspronkelijke roots van het merk toch nog in stand worden gehouden. Dit is ook te zien bij de tassen van Lyle & Scott. De collectie van Lyle & Scott bestaat uit een levendige kleurstelling. De stijl van de tassen van Lyle en Scott staat voor individualiteit en sportiviteit. De tassen van Lyle & Scott zijn perfect voor om mee te nemen voor een weekendje weg, te gebruiken als schooltas of om jouw festival outfit compleet te maken.

  Bestel nu jouw Lyle & Scott tas bij Travelbags.be

  De tijdloze en sportieve tassen van Lyle & Scott zijn verkrijgbaar bij Travelbags.be. Kenmerkend voor dit merk is het goudkleurig logo van de arend op de tassen. Dit is wat de tassen opvallend en uniek maakt. De Lyle & Scott tassen zijn handig in gebruik en elk model heeft een speciaal klein vakje voor jouw belangrijkste benodigdheden, zoals je mobiel of sleutels. Bestel je tas nu op travelbags.be.