Micmacbags Tassen

De collecties van Micmacbags bestaan uit tassen met veel verschillende modellen en kleuren. Dit Nederlandse merk zet verantwoord ondernemen voorop en laat zich inspireren door landen en culturen wat je terugziet in de tassen. Bekijk de collectie Micmacbags bij Travelbags!

37 - 72 van 113 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Micmacbags tassen collectie

Elke Micmacbags collectie heeft een eigen verhaal dat zich heeft laten inspireren door landen en culturen. De hele tas, van begin tot eind, staat in het teken van dit verhaal wat terug te zien is in de collecties. Zo heeft elke collectie een andere bijzondere naam dat past bij het ontwerp van de tassen.

Verantwoord produceren

Micmacbags gelooft dat goede producten alleen onder de juiste arbeidsomstandigheden ontstaan. Daarom hebben ze in Kolkata, India een eigen fabriek om het verantwoord produceren goed in de gaten te houden en zijn alle fabrieken gecertificeerd of geauditeerd. Alles omdat zij verantwoord produceren zo belangrijk vinden.

Jouw perfecte tas

Door het grote assortiment tassen van Micmacbags is het lastig om een keuze te maken uit alle inspirerende modellen. Wanneer je niet veel spullen nodig hebt, heeft een heuptas of schoudertas het perfecte formaat. Passen niet al je spullen in een kleine tas? Ga dan voor een shopper of rugzak waar je veel benodigdheden in kwijt kan. Wanneer je tijdens werk of school gebruik maakt van je laptop, is een laptoptas ideaal. Naast je laptop heb je ook ruimte voor wat documenten, een agenda, drinkfles en je lunchbox. Ook luiertassen ontbreken niet in de tassencollectie. Je kan dan naast het drukke leven met je kleintje, al je spullen meenemen in een handige luiertas. Kies een tas in de kleur die het beste bij je past en geniet van alle voordelen van een Micmacbag!