87857 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Moleskine

  Praktische, stijlvolle laptoptassen van Moleskine

  De tassen van Moleskine sluiten door het strakke design en rechthoekige vormen naadloos aan op de welbekende Moleskine notitieboekjes. 

  Het wereldwijd bekende merk Moleskine komt van oorsprong uit Italië en is bekend van de welbekende notitbieboekjes. In de 19e en 20ste eeuw werden de Moleskine notitieboekjes gebruikt door kunstenaars en schrijvers. In 1997 werd het iconische notitieboekje weer tot leven gebracht en is de collectie uitgebreid. Het wereldwijd bekende merk is verkrijgbaar in 92 landen en heeft de perfecte verbinding tussen kunst, cultuur en reizen. Naast notitieboekjes heeft het merk ook een accessoires, schrijfwaren, beschermmappen en tassen in de collectie zitten. De Moleskine tassen zijn ideaal om

  Moleskine tassen

  Het design van de Moleskine notitieboekjes zijn doorvertaald naar stijlvolle en praktische tassen voor de ‘urban nomads’. De tassen zijn ook te herkennen aan de zwarte rechthoekige vormen, het strakke design en sluiten daarom naadloos aan op de notitieboekjes. Op deze manier combineert het merk lezen, schrijven en reizen met elkaar en kun je zonder zorgen op pad met een Moleskine tas én notitieboekje. De stijlvolle tassen van Moleskine zijn verkrijgbaar verschillende modellen. De laptoptassen en laptop backpacks zijn ideaal voor zakelijk gebruik. De tassen bieden voldoende ruimte voor het meenemen van je zakelijke benodigdheden dankzij de goed georganiseerde compartimenten. Natuurlijk bieden de laptoptassen en laptop backpacks van Moleskine ruimte voor het meenemen van je laptop in het extra beschermde laptopvak.

  Moleskine tas online bestellen

  Een zakelijke tas van Moleskine bestel je eenvoudig en snel op Travelbags.be. Het merk biedt een uitgebreide collectie tassen aan, die je op je gemak online kunt bekijken en bestellen. De tassen van het merk zijn stijlvol, casual en ideaal voor de zakelijke gebruiker. Travelbags.be is officieel dealer van Moleskine, dus je kunt voor de volledige garantie bij ons terecht. Veel plezier met shoppen.