9.5 83050 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Myomy

  Myomy: fairtrade tassen en accessoires

  Myomy (lees: 'my-o-my') is een Nederlands modemerk dat tassen en accessoires ontwerpt, produceert en verkoopt vanuit een duurzame gedachte. 

  100 artikelen
  Sorteer:
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Gratis levering vanaf 20,-
  • Gratis ruilen & retour
  100 artikelen
  1 / 4

  Myomy, is gestart in 2007 onder de naam Goodforall door Marja Baas met de missie: to do good. "Caring for the world" is dan ook een van de kernwaardes van Myomy. De tassen en portemonnees van Myomy worden op een fairtrade geproduceerd met alleen maar duurzame producten. Dit Nederlandse merk is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest bewuste modemerken in Europa. De tassen en portemonnees verbinden de wereld van fashion en design met de wereld om ons heen. Myomy geeft een zeldzaam en tijdloos gevoel meet haar mee aan haar iconische Dutch Design tassen. De populaire Paper Bag uit de collectie van Myomy is hier een goed voorbeeld van. Myomy heeft onder andere schoudertassen, handtassen, crossbody tassen, rugzakken en portemonnees in de collectie zitten.

  Myomy: designtassen van eerlijk leer

  De tassen van Myomy worden op een eerlijke wijze geproduceerd. Dit wil zeggen dat het leer afkomstig is van dieren die een goed leven hebben gehad op het platteland in India. Het looiproces van het leer wordt voortdurend verbeterd om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk schadelijke chemicaliën worden gebruikt die nadelig zijn voor het milieu. De tassen en portemonnees van Myomy worden vervaardigd door lokale Indiase ambachtslieden in fairtrade-werkplaatsen, waarbij er veel aandacht wordt besteed aan hun levensomstandigheden. Zo zijn de medewerkers verzekerd van goede gezondheidszorg en educatie. Met de aanschaf van een Myomy tas ben je niet alleen verzekerd van een prachtige accessoire, maar helpt het je ook om de wereld een beetje beter te maken.

  Myomy paperbags online bij Travelbags.be

  Travelbags.be heeft een mooie collectie tassen en portemonnees van Myomy. Een bijzonder voorbeeld is de populaire Paper Bag tassen. Dit model is ontworpen door Ramon Middelkoop, die op het idee kwam door het zien van een papieren tasje van een zwerver in de tram. Het tasje was vies, maar de vorm bleef mooi. Reden voor de ontwerper om hier een duurzaam exemplaar van te maken van ecologisch gelooid leer. De Paper Bag is een elegant tasje dat geschikt is voor het opbergen van kleine persoonlijke spullen als portemonnee, telefoon en sleutels. Shop je favoriete Myomy tas online bij Travelbags.be en ervaar de uitmuntende kwaliteit en het bijzondere verhaal achter dit Nederlandse merk.