Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Logo 1

Myomy

MYoMY biedt duurzame, fair trade collecties van leren en vegan tassen. De misschien wel de meeste bekende tas uit de collectie: de MY PAPER BAG! Deze tijdloze, stijlvolle maar zeker ook praktische tassen zorgen ervoor dat het dragen ervan een feestje wordt. MYoMY spreek je uit als ‘my-o-my’ en is een merk van Nederlandse bodem met een missie om gelijke kansen te creëren voor de makers van jouw handgemaakte tas.

1 - 14 van 14 artikelen

Aanbevolen

Myomy collectie

Myomy is gestart in 2007 onder de naam Goodforall door Marja Baas met de missie: to do good. "Caring for the world" is dan ook een van de kernwaardes van Myomy. De tassen en portemonnees van Myomy worden op een fairtrade geproduceerd met alleen maar duurzame producten. Dit Nederlandse merk Myomy is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest bewuste modemerken in Europa. De tassen en portemonnees van Myomy verbinden de wereld van fashion en design met de wereld om ons heen. Het merk geeft een zeldzaam en tijdloos gevoel met haar mee aan haar iconische Dutch Design tassen. De populaire Paper Bag uit de collectie van Myomy is hier een goed voorbeeld van. Myomy heeft onder andere schoudertassen, handtassen, crossbody tassen, rugzakken en portemonnees in de collectie zitten.

Myomy: designtassen van eerlijk leer

De tassen van Myomy worden op een eerlijke wijze geproduceerd. Dit wil zeggen dat het leer afkomstig is van dieren die een goed leven hebben gehad op het platteland in India. Het looiproces van het leer wordt voortdurend verbeterd om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk schadelijkechemicaliën worden gebruikt die nadelig zijn voor het milieu. De tassen en portemonnees van Myomy worden vervaardigd door lokale Indiase ambachtslieden in fairtrade-werkplaatsen, waarbij er veel aandacht wordt besteed aan hun levensomstandigheden. Zo zijn de medewerkers verzekerd van goede gezondheidszorg en educatie. Je bent niet alleen verzekerd van een prachtig accessoire, maar ook help je de wereld een beetje beter te maken met een duurzame tas uit de collectie van Myomy. Een bijzonder voorbeeld zijn de populaire MY PAPER BAG en MY LIMA BAG tassen.

Myomy tassen online bij Travelbags.be

Travelbags.be heeft een mooie collectie tassen en portemonnees van Myomy. Een bijzonder voorbeeld is de populaire Paper Bag tassen. Dit model is ontworpen door Ramon Middelkoop, die op het idee kwam door het zien van een papieren tasje van een zwerver in de tram. Het tasje was vies, maar de vorm bleef mooi. Reden voor de ontwerper om hier een duurzaam exemplaar van te maken van ecologisch gelooid leer. De Paper Bag is een elegant tasje dat geschikt is voor het opbergen van kleine persoonlijke spullen als portemonnee, telefoon en sleutels. Shop je favoriete Myomy tas online bij Travelbags.be en ervaar de uitmuntende kwaliteit en het bijzondere verhaal achter dit Nederlandse merk.