Reisenthel trolleys

De trolleys van Reisenthel maken boodschappen doen eenvoudiger dan ooit! De veelzijdige collectie heeft de ideale boodschappentrolley voor iedereen.

Keep it easy

Onder het motto ‘Keep it easy’ maakt Reisenthel de meest handige producten voor het dagelijkse leven. Lichtgewicht, trendy en innovatief zijn dan ook drie woorden die de collectie van het Duitse merk perfect omschrijven. Reisenthel werd in 1971 opgericht door Peter Reisenthel. Hij gebruikte zijn creativiteit en kennis van zaken voor het ontwerpen en produceren van allerlei tassen en andere functionele items. In 1980 verscheen de iconische shoppermand op de markt, een opvouwbare boodschappenmand die sindsdien niet meer uit het assortiment is weg te denken. Deze handige mand is, samen met andere boodschappentrolleys, onderdeel van de trolleycollectie van Reisenthel.

Reisenthel boodschappentrolleys

Op zoek naar een ideale partner voor tijdens het winkelen? Zoek dan niet verder, Reisenthel heeft namelijk perfecte trolleys die shoppen uiterst aangenaam maken. De trolleycollectie van het merk bestaat uit verschillende modellen, zodat er voor iedereen een passend exemplaar te vinden is. Een van deze modellen is de populaire Carrycruiser, een ruime boodschappentas die over de schouder te dragen is maar ook op een trolley bevestigd kan worden. Het laatste is erg comfortabel wanneer de tas vol zit met zware boodschappen zoals flessen en pakken. Daarnaast heeft het merk natuurlijk een klassieke shoppingtrolley in de collectie. Wie voor een moderne look gaat, kan kiezen voor de Citycruiser. Deze minimalistische tas is eenvoudig op en van het onderstel te halen, zodat opruimen geen enkel probleem is. Alle trolleys van Reisenthel worden gemaakt van duurzaam polyester dat makkelijk te reinigen is. Zo blijft de trolley zo lang mogelijk mooi.

Shop Reisenthel trolleys online

De Reisenthel trolleys zijn verkrijgbaar in verschillende prints en kleuren. De vrolijke, opvallende look is zeer kenmerkend voor het merk. Er is meer dan voldoende keuze voor iedere vrouw die op zoek is naar een duurzame, functionele en trendy trolley. Bestel een exemplaar naar keuze online op Travelbags.be en profiteer van snelle service en gratis bezorging vanaf 20 euro.