9.5 81341 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Roncato Box 2.0

  Roncato Box 2.0 

  Innovatief, milieuvriendelijk met een stijlvol Italiaans design, dat is de Box 2.0 collectie van Roncato.

  Het Italiaanse Roncato bestaat sinds de jaren '70. Het duurde niet lang of Roncato werd marktleider op dat gebied. Het bedrijf bleef groeien en ontwikkelde nieuwe producten, zoals koffers van nylon en polyester. In de jaren '90 is Roncato begonnen met het ontwikkelen van koffers met een harde schaal. Vanaf 2000 is het aanbod uitgebreid met zachte tassen, koffers voor kantoor en leren accessoires. Vandaag de dag is Roncato een vertrouwd merk dat bekend staat om de goede kwaliteit van haar producten.

  Stijlvol op reis met Roncato

  De artikelen van Roncato staan voor kwaliteit, zijn uniek en hebben een prachtig Italiaans design. Roncato is een kwaliteitsmerk, wat terug te zien is in de gebruikte materialen en de perfecte afwerking van de koffers. De Box 2.0 collectie kenmerkt zich door innovatie en minimalisme. De koffers hebben een aantrekkelijk, Italiaans ontwerp. De collectie is dan ook gericht op iedereen die wil reizen met avant-garde bagage. Op zoek naar een glamoureuze accessoire voor tijdens het reizen? Dan zit er vast een musthave tussen bij de Box 2.0 collectie.

  Innovatieve koffers van Roncato bij Travelbags.be

  Met de koffers van de Box 2.0 collectie van Roncato kunt u vertrouwen op degelijkheid en toch een stijlvolle reispartner. Roncato staat voor jarenlang plezier voor een betaalbare prijs. Met de keuze uit vele verschillende kleuren.